Trimer husqvarna cena

V podjetju Rotar d. o. o. se med drugim ukvarjamo tudi s prodajo trimerjev za travo Husqvarna, kosilnic in ostalih strojev in naprav, ki so nepogrešljivi pri delu v gozdu, vinogradu ali na kmetiji. Po ugodni ceni ponujamo trimer za košnjo trave Husqvarna, ki ga odlikujejo trpežnost in kvaliteta. Trimerji za travo so namreč izredno kvalitetni in dostopni po ugodni ceni. Obiščite našo spletno stran in se sami prepričajte o pestri ponudbi trimerjev Husqvarna po ugodnih cenah.

ZANESLJIV IN ZMOGLJIV TRIMER HUSQVARNA ZA KOŠNJO TRAVE

TrimerTrimer za travo Husqvarna je zanesljiv in zmogljiv. Trimer za košnjo trave je enostaven za uporabo in rokovanje, k temu pripomore predvsem njegova majhna teža in napredne funkcije. Trimer Husqvarna je izredno tih, zato vam ni treba več skrbeti, da bi zaradi košenja trave motili sosede. Prav zaradi tega, ker utvarja minimalen hrup, je to idealen trimer za košnjo trave, če živite v strnjenem naselju. Primerni so tudi za košenje visoke trave. Če torej potrebujete tih in kvaliteten trimer za travo, potem je trimer Husqvarna na baterije idealen izbira za vas. Trimer za travo Husqvarna na baterijski pogon je namreč tih, lahek in enostaven za uporabo. Odlično se bodo odrezali tudi pri najbolj zahtevnih nalogah. Trimer Husqvarna odlikuje odlična ergonomija, uravnoteženost in izjemna zmogljivost.

LASTNOSTI TRIMERJA USQVARNA PO IZREDNO PRIVLAČNI CENI IN KVALITETI

Motorni trimerTrimer Husqvarna je opremljen z edinstvenim sistemom Smart Start, ki pripomore k zelo hitremu vžigu trimerja za travo. Husqvarna trimer za travo je opremljen z drsnim stikalom za samodejno ustavitev. V praksi to pomeni naslednje: ko je trimer izklopljen, se drsno stikalo vrne v začetni položaj in tako omogoči lažji ponovni zagon. Trimerji Husqvarna za košenje trave so opremljeni tudi z Li-Ionsko baterijo, ki zagotavlja veliko in dolgoročno moč, dostopna pa je v več stopnjah moči. S pomočjo učinkovitega polnilnika pa boste potrebovali le 35 minut, da trimer ponovno napolnite.

IZBERITE TRIMER HUSQVARNA ZA TRAVO IN NE BO VAM ŽAL

Trimerji Husqvarna so izredno priljubljeni trimerji za košnjo trave, saj jih odlikuje izredna lahkost, tihost in enostavnost za uporabo. Tudi pri košenju visoke trave s trimerjem za travo Husqvarna ne boste imeli nobenih težav. Če ste torej v dvomu, kateri trimer izbrati za košnjo trave, izberite trimer Husqvarna. Cena je izredno ugodna in privlačna, kvaliteta pa je vrhunska. Ne odlašajte z nakupom, obiščite našo spletno trgovino in si svoj trimer Husqvarna za travo zagotovite že danes.

Morda ti bo všeč tudi...