Pisarniški stol

Pisarniški stoliZ nakupom pisarniškega stola se vsak izmed nas sooči vsaj nekaj krat v življenju. Pri izbiri pisarniškega stola je izjemno pomembno, da pred nakupom razmislimo o tem, koliko časa na dan bomo stol uporabljali, kaj od stola pričakujemo, nekaj misli pa je potrebno nameniti tudi videzu pisarniškega stola. Le tako bomo kupili pisarniški stol, ki bo popolnoma zadovoljil naše želje in potrebe.

Pisarniški stoli so dobavljivi v veliko različnih modelih, barvah in oblikah, zato je izjemno pomembno, da ob nakupu pisarniškega stola vemo, kakšen stol pravzaprav želimo. Pisarniške stole lahko zmeraj razdelimo na ”osnovne” pisarniške stole in tiste pisarniške stole z nekaj dodatnimi funkcijami, ergonomsko obliko in drugimi dodatki, ki ceno pisarniškega stola sicer nekoliko podražijo, vendar tak pisarniški stol ob večurnem sedenju zagotavlja veliko udobja in ugodno deluje na hrbtenico.

Udobni pisarniški stoli ob večurnem sedenju hrbtenici nudijo oporo

Če se soočamo z večurnim sedenjem je zaželeno, da se odločimo za udobni pisarniški stol, ki je ergonomsko oblikovan, prav tako pa je izjemno zaželeno, da je pisarniški stol oblazinjen. Prav tako ne smemo pozabiti na materiale iz katerih je pisarniški stol sestavljen. Prednost je potrebno dati naravnim materialom, ki dihajo in se prilagajajo telesu ter so koži prijazni. Seveda pri tem odtehta veliko vlogo tudi kvaliteta materiala, saj želimo, da je naš pisarniški stol vzdržljiv in bo nam tako dobro služil več let.

Pozabiti ne smemo tudi na višino stola, ki je izjemno pomembna. Seveda se večina stolov z višino lahko prilagaja višini uporabnika in mize, kljub temu pa moramo biti na mere stola pozorni že ob samem nakupu pisarniškega stola.

Moderni pisarniški stoli z visokimi naslonjali so danes zelo zaželeni

Nenazadnje pa ne smemo pozabiti tudi na to, da mora pisarniški stol sovpadati s pohištvom, ki smo ga izbrali za našo pisarno. Moderne profesionalne pisarniške stole dan danes najdemo v belih odtenkih usnja. Velikokrat se uporabljajo tudi druge svetle barve. Moderen je tudi povišan in visok hrbtni del ter tudi naslon za roke. Malenkost cenejša je izvedba pisarniškega stola iz umetnega usnja.

Izbira kakovostnega otroškega pisarniškega stola je izjemno pomembna

Pri izbiri pisarniškega stola pa velikokrat ne opremljamo lastne pisarne, pač pa pisarniške stole potrebujejo tudi naši najmlajši. Pri izbiri pisarniškega stola za otroke je izjemno pomembno, da smo pozorni na dobre ergonomske lastnosti stola, saj je hrbtenica, ki je v razvoju, še toliko bolj občutljiva na pravilno držo. Otroški pisarniški stol naj bo zato v prvi vrsti, predvsem udoben, po možnosti na koleščkih, da ga bo lahko otrok uporabljal tudi v drugih delih svoje sobe, obenem pa pazimo, da je v odvisnosti od starosti otroka, tudi primerno obarvan in poslikan z otroškimi motivi, ki bodo našemu otroku všeč. Prav tako pisarniški stoli za otroke ne smejo biti pretežki, zato se kot najpogosteje uporabljan material pri izdelavi pisarniškega stola za otroke pojavlja plastika, ki je relativno lahka v primerjavi s kovinami iz katerih so izdelani pisarniški stoli za odrasle. Seveda pa je pri izbiri otroškega pisarniškega stola izjemno pomembna tudi sama barva stola. Veliko pisarniških stolov za otroke pride v razgibanih vzorcih, ki bodo vaše najmlajše naravnost navdušili.

Udobni pisarniški stoli

Pestra ponudba najrazličnejših modelov pisarniških stolov v Stolice.si

V trgovini Stolice.si vam ponujamo pestro izbiro različnih pisarniških stolov. Stranke lahko izbirajo med različnimi modeli profesionalnih pisarniških stolov, ki se lahko pohvalijo z različnimi lastnostmi in dizajni. Ponujamo moderne pisarniške stole, seveda pa so na voljo tudi nekoliko bolj retro pisarniški stoli. Ergonomsko oblikovani pisarniški stoli predstavljajo odlično rešitev za zdravo hrbtenico, hkrati se prilagajajo obliki hrbtenice in tako ponujajo odlično rešitev za vse, ki se soočajo z večurnim sedenjem več dni v tednu, saj se prilagajo specifični obliki telesa in nudijo ustrezno oporo na kritičnih mestih. V naši ponudbi pisarniških stolov za hrbtenico lahko najdete tudi vrtljive ergonomsko oblikovane pisarniške stole, ki bodo delo v pisarni zaradi svoje prilagodljivosti še olajšali. Seveda ponujamo tudi različne barve, s pomočjo katerih boste lahko vaš pisarniški stol popolnoma prilagodili pisarniškemu pohištvu, ki ste ga že ali ga še boste namestili v pisarno.

Več o pisarniških stolih si lahko ogledate tudi na naši spletni strani, kjer nikakor ne spreglejte tudi akcije pisarniških stolov. Vsi produkti, ki jih ponujamo pri nas se lahko pohvalijo z izjemno kakovostjo in trpežnostjo materialov, kar vodi v dolgo življenjsko dobo pisarniških stolov. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo hitro in natančno odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam o pisarniških stolih še postavljajo ter vam tako pomagali pri odločitvi o nakupu pisarniškega stola, ki bo ustrezal vsem vašim potrebam in bo zadovoljil vse vaše želje. Pisarniške stole pa si lahko v živo ogledate tudi v našem razstavnem salonu, kjer vas bomo toplo sprejeli in vam pomagali z nasveti.

Morda ti bo všeč tudi...