Ugodni prenosniki s procesorjem i5 – odlična ponudba za vsakogar

Ugodni prenosniki so odlična izbira tako za osnovno računalniško uporabo kot tudi za zahtevnejše uporabnike, pomembno pa je, da pri tem izberemo pravega oziroma dovolj zmogljivega. Danes imajo pred novimi prenosniki veliko prednost rabljeni oz. obnovljeni računalniki iz poslovne linije, ki so zelo ugodni, poleg tega pa so občutno bolj zmogljivi od tistih iz široko-potrošne linije, ki je na voljo na policah računalniških trgovin. Ponudba na trgu je tako velika, da se uporabnik pravzaprav hitro izgubi med napravami ali pa se ne znajde najbolje, zato je dobro poznati prednosti ugodnih prenosnikov, zlasti tistih z i5 procesorjem, ki so bili obnovljeni. Prednosti pri izbiri rabljenega iz poslovne linije namesto novega iz široko-potrošne linije je ogromno. Ena izmed njih je zagotovilo za kakovost, zaradi katere je življenjska doba ugodnega obnovljenega prenosnika vsaj 3-krat daljša, kar za opremo, ki je na voljo v računalniških trgovinah ali na spletu, ne moremo trditi. Medtem ko ugodni prenosniki iz široko-potrošne linije delujejo približno 3 leta, obnovljeni delujejo še 4-6 let po obnovi oziroma nakupu rabljenega. V ponudbi podjetja BBT najdemo obnovljene prenosnike po zelo ugodnih cenah, tudi s procesorjem i5, nekateri pa so na voljo že za do 500 EUR. Pri tem nam je zagotovljen velik prihranek, saj dobimo vrhunski računalnik za zelo razumno ceno. Takšen nakup se še posebej splača vsem, ki iščejo primerno napravo za domačo uporabo, saj v tem primeru ne potrebujemo nove. Ker v spletni trgovini BBT prodajajo le opremo kakovosti A, je nakup varen in se zares splača.

Prenosni računalnik i5

Kateri so še razlogi za izbiro ugodnega obnovljenega prenosnika?

Modeli in izvor so preverjeni, saj smo v spletni trgovini BBT deležni samo računalnikov priznanih blagovnih znamk, naprave so brez serijskih napak, poleg tega pa so pred odhodom v nov dom natančno in s posebnimi postopki testirane, pregledane, fizično očiščene, poškodovani deli pa so po potrebi zamenjani z novimi. Ugodni prenosniki priznanih blagovnih znamk s procesorjem i5 in s SSD diskom zaradi velikih serij izdelave nimajo toliko sistemskih napak, vgrajene komponente so standardne in dobro funkcionalno usklajene. Naj omenimo še tiho delovanje, ki je povsem nemoteče, prav tako je delovanje zelo stabilno, rezervni deli pa so standardni in vedno dobavljivi. Tehnična brezhibnost, zasloni brez prask, odrgnin, madežev in drugih anomalij so le eni izmed razlogov, zakaj se ogromno število uporabnikov odloča za nakup ugodnih prenosnikov z i5 procesorjem iz spletne trgovine BBT. Ker so naprave tako zelo dobro ohranjene, se mnogi uporabniki sprašujejo, ali so sploh kdaj bile rabljene. Zaradi zelo ostrega in zahtevnega očesa zaposlenih je BBT kakovost sinonim za vrhunsko ohranjenost.

Že poznate značilnosti poslovne linije?

V poslovni liniji zagotovo ne najdemo ugodnih prenosnikov i5 do 500 EUR, saj so ti računalniki namenjeni uporabi v podjetjih, zaradi česar morajo biti zmogljivejši, visoka cena pa je razlog, zakaj se le-ti ne znajdejo na policah računalniški trgovin. Življenjska doba pri tem traja vsaj 6 let, cene pa se gibljejo med 1.000 – 4.000 €. Na drugi strani imamo široko-potrošno linijo, torej sorazmerno ugodne prenosnike, ki jih najdemo na policah računalniških trgovin, le da ti niso tako zmogljivi. Najboljša rešitev v tem primeru je obnova, pri kateri se ohranijo vse kvalitete poslovne linije – zmogljivost, dolga življenjska doba, robustno in trpežno ohišje, mat ekrane, daljšo dolžino trajanja baterije, boljši in močnejši hladilni sistem itd. Vse blago iz BBT trgovine je iz poslovne linije, ki pomeni višjo kvaliteto in daljšo življenjsko dobo, poleg tega pa je cena dostopna končnim uporabnikom. Pri podjetjih, ki prodajajo rabljeno računalniško opremo, je treba ločevati med takšnimi, ki delajo skladno z zakonodajo in izstavljajo račune, ter takšnimi, ki poslujejo na črno. Pri nas boste ugodne prenosnike i5 dobili v skladu z zakonodajo in se izognili vsakršnemu tveganju. Prodajalcev na trgu je ogromno, prav tako se veliko računalnikov s kakovostjo B prodaja kot kakovost A. Če uporabnik sam tega ni sposoben prepoznati, potem bo nakup kaj kmalu obžaloval.

nakup prenosnika

Kaj še moram vedeti o nakupu obnovljenih ugodnih prenosnikov?

Na spletni strani podjetja si lahko ogledamo odgovore na najpogostejša vprašanja, ki so jih za nas pripravili strokovnjaki iz podjetja BBT. Pozanimamo se lahko o starosti računalnikov, življenjski dobi, ključnih razlikah med obema linijama, baterijah, skratka o vsem, kar nas zanima. Pri nakupu ugodnih prenosnikov z i5 procesorjem in SSD diskom smo deležni svetovanja iz prve roke in pomoči pri izbiri, nakup pa je možen tudi brez predhodnega ogleda naprave. Cenovno zelo ugodna rešitev ni namenjena le tistim, ki iščejo ugodne prenosnike za domačo uporabo, temveč tudi vsem tistim, ki naprave uporabljajo za potrebe službe. Poslovna kakovost opreme in velika izbira različnih artiklov že čakajo na vas na naših spletnih policah. Smo prijazni in pošteni, organiziran pa imamo lasten servis z zelo hitro odzivnostjo. Izkoristite priložnost za nakup, ki se dejansko splača.

Morda ti bo všeč tudi...