Usnjena sedežna garnitura

Usnjena sedežna garnitura ponuja veliko udobja

Nakup sedežne garniture je za vsakega posameznika velik korak, saj sedežna garnitura predstavlja precej velik nakup, ki ga ne opravljamo prav pogosto. Prav zato je pomembno, da pred nakupom sedežne garniture dobro razmislimo o tem, kaj si od pohištva pravzaprav želimo in na kak način bomo sedežno garnituro uporabljali. Usnjene sedežne garniture se lahko pohvalijo s tem, da so izdelane iz naravnega materiala. Usnje kot naravni material diha in se dobro prilagaja telesu ter telesni temperaturi, usnjena sedežna garnitura pa tako deluje udobno in prijetno.

Čiščenje usnjene sedežne garniture je dokaj enostavno

Usnjene sedežne garniture pa so tudi nekoliko enostavnejše za vzdrževanje kot sedežne garniture iz tkanin ter tako tudi nekoliko trajnejše. Manjše madeže lahko z usnjene sedežne garniture odstranimo že z vlažno krpo. Nasploh se priporoča, da usnjeno sedežno garnituro 2 do 3 krat mesečno prebrišemo z vlažno krpo, da odstranimo prah in druge delce, ki so se med vsakodnevno uporabo sedežne garniture na njej nabrali. Večje in nekoliko trdovratnejše madeže lahko z usnja enostavno odstranimo z detergentom oz. čistilom za usnje, mesto kjer je bil madež pa nato obrišemo še z navlaženo krpo. Vidimo torej, da je čiščenje usnjene sedežne garniture dokaj enostavno. Priporočljivo je, da usnjeno sedežno garnituro enkrat letno tudi premažemo z zaščitno kremo, kar usnje navlaži, le-to pa spet postane mehko in voljno. Zaščitno kremo navadno priporoči proizvajalec sedežne garniture, lahko pa o njej povprašate tudi v salonu. Najbolj priporočljivo je sedežno garnituro premazati pred zimo, saj je pozimi, zaradi ogrevanja, zrak bolj suh. Vsekakor je potrebno poudariti, da je pri čiščenju usnjene sedežne garniture neprimerno uporabljati čistilna sredstva, ki vsebujejo alkohol, aceton, terpentin, bencin ali čistil na nitro osnovi.

Usnjena sedežna garnitura

 

Pestra ponudba usnjenih sedežnih garnitur različnih dimenzij

V Dom24 ponujamo različne tipe sedežnih garnitur. Stranke se lahko odločajo med različnimi oblikami sedežnih garnitur, med katerimi so dan danes izjemno popularne kotne sedežne garniture ali celo sedežne garniture v obliki črke U, ko ponujajo obilico prostora za druženje z družino in prijatelji. Seveda pa niso nič manj popularne tudi linijske sedežne garniture, ki jih lahko dopolnimo z usnjenim foteljem. Izbirate lahko tudi med različnimi materiali sedežnih garnitur, ki jih ponujamo. Tako se lahko stranke pri nas odločajo med usnjem, umetnim usnjem ter blagom.

Ker se zavedamo, da vsaka dnevna soba ponuja določen prostor, ki ga namenimo sedežni garnituri, pa tudi prostor, ki ga namenimo drugim kosom pohištva, v Dom 24 ponujamo sedežne garniture v različnih dimenzijah. Dimenzije sedežnih garnitur so dostopne na naši spletni strani, kjer se lahko stranke prepričajo tudi o akciji sedežnih garnitur.

Ponujamo tudi sedežne garniture za vsakodnevno spanje

Veliko usnjenih sedežnih garnitur v naši ponudbi je mogoče raztegniti v ležišče. Slednje pride prav predvsem v primeru, ko dobimo obisk, ki se odloči prespati, mi pa nimamo dodatnega ležišča. Veliko sedežnih garnitur je primernih tudi za vsakodnevno spanje. Ležišče je kakovostno in trpežno ter hrbtenici ponuja veliko opore, spanec pa je tako globok in trden. Ponujamo tudi sedežne garniture s predalom, v katerega lahko spravimo stvari, ki jih ne potrebujemo vsak dan, prostor pa bo tako izgledal še bolj urejeno in pospravljeno.

Usnjene sedežne garniture iz naše ponudbe navdušujejo z dovršenim dizajnom, funkcionalno zasnovo in kvalitetnimi materiali, iz katerih so izdelane. Slednje vodi v dolgo življenjsko dobo sedežnih garnitur. Svojim strankam ponujamo tudi možnosti izdelave sedežne garniture po meri, kar še olajša opremljanje prostorov, saj lahko sedežno garnituro popolnoma prilagodimo meram prostora, ki nam je na voljo.

Sedežne garniture za vsakodnevno spanje

Kontrastne blazine se odlično podajo sedežni garnituri iz usnja

Sedežne garniture lahko velikokrat popestrimo z različnimi blazinami. K usnjeni sedežni garnituri se odlično podajo blazine iz žameta ali pliša. Zaželeno je, da je barva blazin kontrastna barvi usnja, iz katerega je sedežna garnitura izdelana. Z blazinami lahko odlično povežemo elemente v prostoru. Če se odločimo za nakup usnjene sedežne garniture in fotelja pa se lahko igramo tudi z barvami fotelja, ki ga lahko naročimo v drugi barvi usnja, nekateri pa se odločijo celo za popolnoma drugačen material. Seveda se lahko barvi usnjene sedežne garniture in fotelja tudi ujemata, celotno sliko dnevne sobe pa popestrimo z blazinami, ki jih namestimo na sedežno garnituro ali z umetnino, ki jo obesimo na steno.

Ponudbo usnjenih sedežnih garnitur si lahko ogledate tudi na naši spletni strani. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu kot po e-pošti, kjer vam bomo na vsa vaša vprašanja odgovorili hitro in natančno ter vam tako pomagali pri odločitvi o nakupu sedežne garniture. Vabimo pa vas tudi, da se oglasite v našem salonu, kjer si lahko različne usnjene sedežne garniture ogledate tudi v živo in se prepričate o kvalitetni izdelavi in dovršenem izgledu ter se z nami posvetujete tudi o tem, kako je moderno sedežno garnituro najbolje vzdrževati.

Morda ti bo všeč tudi...