Varčni električni radiatorji z nizko porabo in ugodno ceno: ekonomična rešitev

Varčni električni radiatorji oziroma električno ogrevanje je zanesljiva in udobna rešitev za vsak prostor. Postavitev električnega ogrevalnega sistema z varčnimi električnimi radiatorji ne zahteva dodatnih stroškov za instalacijo, primeren pa je tako za novogradnje kot tudi za sanacije in adaptacije starejših objektov. Ogrevanje z varčnimi električnimi radiatorji (konvektorji) je zato ekonomična odločitev, ki je ne boste obžalovali. Varčni radiatorji vam nudijo udobno, hitro in učinkovito gretje, enostavno uporabo in majhno porabo električne energije. Ogrevanje z varčnimi radiatorji je uporabniku in okolju prijazno. Varčni radiatorji, ki jih boste našli v naši ponudbi, se lahko pohvalijo z odlično kakovostjo, elegantno obliko, tihim delovanjem in nizko porabo energije ter zelo ugodno ceno.

Električni radiatorji: varčni električni konvektor Thermor Soprano Sense

V naši ponudbi električnih varčnih radiatorjev boste našli električni konvektor Thermor Soprano Sense, ki omogoča tiho in ekonomično ogrevanje. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj izbrati omenjeni varčni radiator z nizko porabo:

  • Preprosta vgradnja in priklop z vtikačem
  • Odlično razmerje med kakovostjo in ceno
  • Sodoben in eleganten dizajn
  • Elektronski programator z dnevnimi in tedenskimi nastavitvami režimov ogrevanja
  • Opremljen z naprednimi funkcijami, LCD zaslonom, senzorjem prisotnosti za prilagajanje ogrevanja na osnovi zaznavanja ljudi v prostoru
  • Opremljen z grelnim elementom z aluminijastim difuzorjem, ki zagotavlja veliko grelno površino in enakomeren prenos toplote
  • Enostavna namestitev varčnega električnega radiatorja na zid
  • Varčni električni radiator na voljo v različnih močeh (od 500 do 2000 kW)

varčni električni radiatorji

Hitro, varčno in učinkovito ogrevanje prostorov

Varčni električni radiator omogoča hitro in varčno ogrevanje prostora, brez odvečne porabe energije. To omogočata izredno natančen termostat in serijsko vgrajen varčevalni modul. Namestitev varčnega radiatorja je hitra in enostavna. Odločite se lahko za montažo na zid ali pa za premično varianto na kolescih. Električni radiator je izdelan v skladu s strogimi pravili in predpisi in je popolnoma varen za uporabo. Radiator je opremljen z varnostnim termostatom, ki omogoča zaustavitev delovanja radiatorja, če pride do velikega povišanja temperature. Vgrajena pa je tudi dvojna električna zaščita in zaščita proti zmrzovanju.

Ugodna cena sodobnega varčnega radiatorja z majhno porabo

Varčni električni radiatorji se lahko pohvalijo tudi z estetsko dovršenostjo in sodobnim izgledom. So zelo tanki in se odlično prilegajo v vsak prostor, tudi v kopalnico, saj električni radiator spada v razred električne zaščite IP24, kar pomeni, da je zaščiten proti škropljenju vode in je primeren tudi za kopalnice. V podjetju Atlas Trading d. o. o. vam ponujamo najboljše varčne radiatorje po najboljših cenah. Vabljeni v Atlas Trading d. o. o., kjer vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri in nakupu.

Morda ti bo všeč tudi...