Varilni aparat inverter

Varilni aparatVarilni aparat inverter je aparat za varjenje z enosmernim varilnim tokom, deluje pa na visoki frekvenci. Primeren je za varjenje po mig, mag in tig postopku. Gre za izredno lahek varilni aparat inverter, ki je prenosen. Prav zato je nepogrešljiv v delavnicah, na gradbišču in pri montažnih delih.  Z varilnimi aparati inverter lahko varimo različne vrste jekla – nerjavno jeklo, legirano in nelegirano jeklo – pa tudi druge vrste kovin. Delo z orodjem je enostavno in hitro, varilni aparati pa zagotavljajo natančno varjenje.

APARAT ZA VARJENJE INVERTER FRONIUS TRANSPOCKET 150 IN 180

V podjetju Ingvar d. o. o. smo za vas pripravili novo ponudbo varilnih aparatov inverter. Nova inverter varilna aparata Fronius TransPocket 150 in 180 sta opremljena s popolnoma digitaliziranim varilnim inverterjem, omogočata pa odlične varilne rezultate pri varjenju oplaščenih elektrod. Gre za popolnoma digitalizirani različici varilnih aparatov z inteligentnim resonančnim sistemom in izboljšanim nadzorom nad oblokom. Pohvalita se lahko z izboljšanim vžigom elektrod, manj obrizgi in izredno stabilnem varilnem obloku. Prenovljeno ohišje pa ju postavlja ob bok najbolj robustnim varilnim aparatom na trgu. To ohišje je močno in ergonomsko in ščiti pred obrabo podnožja varilnega inverterja, ima pa specialno oblikovane rešetke, ki ščitijo napravo pred vstopom umazanije in vlage. Varilni aparat inverter ima vgrajeno baterijo – Fronius Accupocket, ki omogoča varjenje brez povezave z električnim omrežjem in brez omejitev kakovosti vara. To je izredno obstojna Fronius baterija, ki omogoča varjenje do elektrod debeline 3,2. Baterija se v 30-ih minutah napolni do 90 %.

INVERTER VARILNI APARAT – FRONIUS TRANSTIG

Inverter varilni aparatV podjetju Ingvar lahko dobite tudi inverter aparat za varjenje serije Fronius TransTig, ki predstavlja DC varilne izvore, ki so primerni za varjenje barvnih kovin, visoko in nizko legiranih jekel. Aparat za varjenje inverter, s katerim se vari po tig postopku, je izredno zmogljiv in učinkovit varilni aparat inverter. Novi in prenovljeni modeli imajo veliko novih funkcij, ki omogočajo lažje in kvalitetnejše in varnejše varjenje.  Funkcije, ki vam bodo olajšale varjenje, pa so: pulzno varjenje, HF vžig, Up/Down funkcija na gorilniku (regulacija varilni parametrov na gorilniku), TAC varjenje, točkovno varjenje, digitalni zaslon, 2–4 taktno varjenje (nastavljivi parametri ob začetku in koncu varjenja), zaščita pred pregrevanjem.

APARAT ZA VARJENJE ALUMINIJA, INOXA IN OSTALIH MATERIALOV

V kolikor vas zanima naša ostala ponudba, vas vabimo, da obiščete našo internetno stran in si ogledate naše izdelke. Poleg varilnih aparatov inverter nudimo tudi širok izbor ostalih varilnih aparatov, med drugim varilni aparat za varjenje aluminija, aparat za varjenje inoxa in ostale. Z veseljem vam bomo predstavili našo ponudbo in vam odgovorili na vaša vprašanja. Ker pa verjamemo in zaupamo v našo kvaliteto, vam ponujamo brezplačno demonstracijo naših inverter varilnih aparatov, aparatov za varjenje aluminija, inoxa in ostalih varilnih aparatov.

Morda ti bo všeč tudi...