Varilni aparat za obločno varjenje, elektro varilni inverterski aparat in še in še

Varilni aparat za obločno varjenje

Varilni aparat za obločno varjenje je izredno iskan in priljubljen varilni aparat, ki je namenjen varjenju po MMA (manual metal arc) postopku. Gre za ročni postopek varjenja, pri katerem se uporablja oplaščena odtaljiva elektroda. Električni tok je pri varilnem aparatu za obločno varjenje lahko izmeničen ali enosmeren. Z njim vzpostavimo električni oblok med elektrodo in varjencem, ki tali osnovni material in elektrodo. Varilni aparat za obločno varjenje spada med zelo priljubljene varilne aparate, predvsem zaradi vsestranskosti uporabe tega načina varjenja pa tudi zaradi enostavnosti opreme in samega postopka. Varilni aparat za obločno varjenje je priljubljen tudi zaradi enostavnega vzdrževanja in popravljanja. Varjenje z varilnim aparatom za obločno varjenje se še vedno pogosto uporablja pri varjenju jeklenih konstrukcij v industrijski proizvodnji, vendar pa tudi postopka mig in mag pridobivata na popularnosti. V ponudbi podjetja Pretent d. o. o. lahko najdete tudi kakovostne varilne aparate za elektroobločno varjenje, med katerimi so enofazni ali trofazni aparati na elektrode oziroma z elektrodami debeline od 1,6 do 6 mm. Možno je tudi varjenje z bazičnimi elektrodami, rutilen, inox in GUS elektrodami. Naša ponudba varilnih aparatov je zelo raznolika, od inverterskih varilnih aparatov pa vse do varilnih aparatov na žico oziroma elektro varilnih aparatov. Oglejte si jo na naši spletni strani, kjer so vam na voljo tudi vse informacije o varilnih aparatih za obločno varjenje in ostalih kakovostnih varilnih aparatih.

Kakovostni in ugodni varilni aparati v ponudbi podjetja Pretent d. o. o.

Podjetje Pretent d. o. o. je majhno družinsko podjetje, katerega začetki segajo v leto 1990. Že od samega začetka naše poslovanje temelji na ponudbi kvalitetnih proizvodov in strokovnih, hitrih in kvalitetnih storitvah, kar nam je omogočilo, da smo postali eden največjih ponudnikov varilne tehnike in opreme v Sloveniji. Svojim strankam ponujamo širok izbor varilnih aparatov, od tistih za obločno varjenje pa vse do inverterskih elektro varilnih aparatov, varilne tehnike in varilne opreme različnih proizvajalcev in cenovnih razredov. Naše stranke lahko izbirajo med aparati in opremo za profesionalno rabo, med aparati za industrijsko uporabo ter med takimi aparati in opremo, ki so namenjeni domači uporabi. V naši ponudbi pa lahko najdete tudi ostale stroje, orodje in opremo za obdelovanje kovin. Smo generalni zastopnik svetovno priznanih proizvajalcev varilnih aparatov za obločno varjenje in ostalih varilnih aparatov in tračnih žag (CEA, MACC …), ki nam zagotavljajo tudi vso podporo in usposabljanja za opravljanje kvalitetnih in strokovnih servisnih storitev. Zato lahko za vse proizvode v naši ponudbi zagotavljamo strokovni servis in nadomestne dele. Ena izmed naših glavnih prednosti je, da imamo veliko večino varilnih aparatov, inverterskih in ostalih, vedno na zalogi. To nam omogoča, da lahko izpolnimo zahteve naših strank v čim krajšem času. Poleg takojšnje dobave in hitre storitve lahko našo ponudbo vedno prilagodimo specifičnim potrebam stranke.

Kakovosten varilni aparat na žico oziroma elektro varilni aparat

Naša ponudba zajema različne varilne aparate, med njimi boste našli tudi kakovosten varilni aparat na žico oziroma elektro varilni aparat. Poleg tega, da ga lahko pri nas dobite po ugodni ceni, vam ponujamo tudi ustrezen servis varilnega aparata na žico. Ponujamo vam več vrst varilnih aparatov CO2 od 180A do 600A, ki imajo lahko inverterski ali transformatorski izvor, ločeno omarico in dvo ali štirikolesni pogon. Če elektro varilni aparat uporabljate za industrijsko rabo, vam ponujamo tudi hladilni sistem. V naši ponudbi varilnih aparatov na žico za varjenje po mig mag postopku lahko najdete tudi varilni aparat mig mag CEA COMPACT 310 s priključno napetostjo 400V/3F, premer žice 0,6 do 1,2 mm, dimenzije 860 X 540 X 790 in teže 70 kg. Tudi elektro varilni aparat CEA COMPAT 4100SYN je odličen varilni aparat, ki ima priključno napetost 400V/3F, premer žice 0,6 do 1,6 mm in težo 110 kg. Ostalo ponudbo varilnih aparatov na žico si oglejte na naši spletni strani, kjer boste našli tudi spletni obrazec, preko katerega nam lahko pošljete povpraševanje.

Inverterski varilni aparati

Varilni aparat za obločno varjenje – nekaj iz naše ponudbe

Med varilnimi aparati za obločno varjenje lahko najdete varilni aparat ARC 200, ki je primeren za domači uporabo in manjša obrtniška dela. Ponujamo vam tudi dvoletno garancijo in opremo za obločno varjenje. Tudi elektro varilni aparat, inverterski, CEA MATRIX 2200E je kakovosten inverterski varilni aparat. Gre za prenosno invertersko varilno napravo, ki je namenjena varjenju z enosmernim varilnim tokom. Ima majhno težo in veliko moč. Inverterski varilni aparat je namenjen za zahtevnejše varjenje nerjavnih in konstrukcijskih jekel z oplaščeno rutilno, bazično elektrodo. Primeren je za zahtevna montažna dela ter večja dela na gradbiščih. Omogoča pa tudi varjenje po tig-dc postopku (vžig varilnega obloka z dotikom). Inverterski varilni aparati so prenosne naprave za varjenje z enosmernim varilnim tokom. Uporabljajo se pri bazičnem varjenju konstrukcijskih in nerjavnih jekel z oplaščeno elektrodo.

Zakaj izbrati naše varilne aparate?

Vsi varilni aparati iz naše ponudbe, tako varilni aparat za obločno varjenje kot tudi ostali varilni aparati na žico oziroma elektro varilni aparati, so kakovostni in ugodni. Izbira varilnih aparatov je res pestra, vsi varilni aparati pa imajo tudi garancijo in zagotovljen servis z rezervnimi deli.

Morda ti bo všeč tudi...