Vedeževanje iz kart

Vedeževanje iz kart je najpogosteje uporabljena metoda pri vedeževanju, saj je precej zanesljiva, prav tako pa nam karte omogočajo hiter vpogled, njihova uporaba pa je enostavna. Izbiramo lahko med več vrstami kart – najpogosteje uporabljamo uporabljamo tarot karte. Vedeževanje iz kart nas lahko v življenju usmeri na pravo pot, ali pa nam pokaže nek nov vidik, ki ga pred tem sploh nismo opazili.

Vedeževanje iz kart

Vedeževanje s pomočjo tarot kart je starodavna metoda, ki so jo uporabljali že naši predniki, njena priljubljenost pa se je ohranila vse do današnjega dne. Tarot karte delujejo skozi simbolične in nerazumske vidike zavesti, zaradi česar jih povezujemo z našimi sanjami. Pri vedeževanju uporabljamo zbirko 78 kart, ki jih v osnovi razdelimo na dva dela – na veliko in malo arkano. Veliko arkano sestavlja 22 kart, medtem ko malo arkano sestavlja 56 kart, razdeljenih na 4 skupine po 14 kart. Karte lahko uporabimo na različne načine in sicer za meditacijo, poglabljanje vase, spoznavanje sebe in napredovanje. Vsaka izmed 22 kart velike arkane predstavlja en aspekt človeških doživetij – predstavljajo torej stvari, ki se skozi življenje ne spreminjajo. Karte so označene s številkami in imeni, ki so lahko samoumevna, lahko pa se nanašajo na specifične osebe v našem življenju.

Za vedeževanje iz kart lahko uporabimo tudi remi, ciganske, egipčanske, ljubezenske, Kipper karte in mnoge druge.

Vedeževanje iz kart – uporaba remi kart

Vedeževalec se najpogosteje odloči za eno ali dve vrsti kart, ki mu ustrezajo. Gospa Dragica, energijska terapevtka, mojstrica Reikija, življenjska svetovalka, jasnovidka in vedeževalka, pri vedeževanju iz kart uporablja predvsem remi karte, po katerih vedeževalci v Sloveniji le redko posežejo. Od drugih kart za vedeževanje se razlikujejo predvsem po tem, da na njih ni sličic, po katerih bi se lahko pri vedeževanju usmerili na pravo pot. V kompletu je kar 38 kart, od 6 pa do jokerja. Z njihovo pomočjo  lahko pri vedeževanju precej natančno opredelimo tudi čas.

Vedeževanje z remi kartami ima dolgo zgodovino. Za vedeževanje iz remi kart potrebujemo samo vašo letnico rojstva, ime in nebesno znamenje. Vedeževanje je v celoti individualno prilagojeno, zato so tudi odgovori povsem jasni in ustrezajo vašemu vprašanju. Za razliko od drugih vedeževanj iz kart nam pri vedeževanju z remi kartami niso na voljo sličice, ki bi spodbudile intuicijo, zato zahteva tovrstno vedeževanje iz kart izkušenega jasnovidca, ki zna interpretirati pomen kart.

Jasnovidka Dragica opravlja vedeževanje iz remi kart že vrsto let, zato se lahko zanesete nanjo, ko potrebujete pomoč ali zgolj droben namig o prihodnosti.

Vedeževanje na spletu – izkušnje uporabnikov z gospo Dragico so odlične

Časi, ko so vedeževalke svoje storitve ponujale v cirkusih in podobnih okoljih, so že davno mimo. Danes nam tehnologija omogoča hitro in enostavno povezavo s strokovnjaki, ki nudijo ugodno vedeževanje in brez potrebe po osebnih obiskih. Posebej priljubljeno je vedeževanje na spletu. Izkušnje uporabnikov so pokazale, da je tudi na spletu možno najti kakovostno svetovanje.

Če si želite kakovostnega in zanesljivega vedeževanja na spletu, ki prinaša hitre odgovore, se obrnite na gospo Dragico. Njeno vedeževanje na spletu je sodeč po izkušnjah uporabnikov najboljše.

Gospa Dragica pa ni le vedeževalka, temveč tudi energijska terapevtka, mojstrica Reikija in  življenjska svetovalka. S pomočjo prerokovanja, vedeževanja in jasnovidnosti je življenje spremenila številnim zadovoljnim strankam, ki so za čudovite izkušnje neizmerno hvaležne. Gospa Dragica vas bo usmerila na pravo življenjsko pot in nam svetuje kako naprej, ne da bi ob tem naleteli na nepotrebne ovire.

Vedeževanje hitri odgovori

Vedeževanje – izkušnje z vedeževanjem z nihalom

Vpogled v vse situacije z nihalom daje odgovore na številna vprašanja, ki se nanašajo na naše življenje. Vsako nihalo ima svoje nevtralno polje in največkrat je izdelano iz mesinga, zaradi njegove specifike. Nihalo, ki ga uporablja gospa Dragica, se prenaša iz generacije v generacijo in je narejen iz ametista, ki v sebi nosi izvor zemeljske in življenjske energije. Vedeževanje z nihalom se najpogoste uporablja za vprašanja s področja ljubezni, medčloveških odnosov, zdravja, financ ter službe. Pri postavljanju vprašanj se je potrebno izogibati negativnim vprašanjem. Vsako postavljeno vprašanje mora biti jasno definirano.

Pridružite se širokemu številu zadovoljnih uporabnikov storitve, ki jim je vedeževanje z nihalom, glede na dosedanje izkušnje, pomagalo pri dilemah v življenju in jih usmerilo na pravo – srečno – pot.

Za dodatne informacije o vedeževanju iz kart in drugih storitvah, ki jih nudimo, obiščite spletno stran Moč luči. Z veseljem pričakujemo vaše klice. Prepričani smo, da se boste po prijaznem posvetu in vpogledu v prihodnost počutili bolj sproščeno in varno.

Morda ti bo všeč tudi...