Vedeževanje in svetovanje v vseh vaših življenjskih prelomnicah

Vedeževanje ni kar iz trte zvito, saj vse kulture poznajo neke oblike duhovne in spiritualne usmeritve, ki jo različno imenujemo. Že stoletja se ljudje zatekajo po nasvete k medijem, ki imajo bolj izostrene čute za nekatera sporočila. Vedeževanje in svetovanje Moč luči vodi Dragica, ki ima več desetletij jasno vidskih izkušenj in je iz težav in zagat pomagala že mnogim. Najvažneje pri vedeževanju je, da ne napoveduje katastrof, temveč skuša mirno in dostojanstveno pomagati človeku, da se znajde med življenjskimi čermi. Teh nasvetov ne gre jemati dramatično, je pa vsekakor res, da so vedeževalci bolj občutljivi za nekatere signale. Včasih imajo  vizijo, ki je podobna gledanju filma, včasih pa lahko v mislih vidijo podobo. Te podobe pa niso vedno dobesedne – pogosto so simbolične. S simboli in starodavnimi sporočili je prepleten tudi moderen svet in vedeževanje nam lahko v njem pomaga poiskati pot. S pomočjo vedeževalke lahko razberemo pomen sanj, usedline v kavi, izostrimo lastnosti v znamenju horoskopa in razberemo zakonitosti naše natalne karte.

Vedeževanje

Eno od najbolj priljubljenih je vedeževanje iz kart

Vedeževanje iz kart za remi vam lahko daje smernice za vaš odnos, kariero in katero koli drugo področje vašega življenja. Načinov za branje kart je več, so pa izjemno priljubljene tudi pri nas. Vendar pri nas mnogi delajo s kartami za tarot, medtem ko Dragica bere Remi karte, ki so se sicer po nekaterih virih razvile ravno iz kart za tarot. Ta način vedeževanja iz kart, ko polagate karte in se prikažejo določene barve in števila, odgovarja na vprašanja o preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Ko izberete karte, razmislite o vprašanjih, na katera želite odgovoriti, ali o težavah, s katerimi se srečujete. Ko vedeževalka bere vaše rezultate vedeževanja iz kart, vam sproti prevaja jezik kart v vašo govorico, da laže razumete pomen simbolov. Vedno je važno, da ob tem razmislite, kako se karte nanašajo na vprašanje, ki ste ga zastavili, ali na vaše trenutno stanje.

Če imate omejen prostor ali čas, izberite sms vedeževanje ali hitro vedeževanje

Sms vedeževanje je način hitrega pridobivanja odgovorov na vaša vprašanja. Pošljite JASNOVID na 3040, ali SMS NIHALO na 3040. Vedeževanje z nihalom vam omogoča, da vprašanje postavite kadar koli in odgovor prejmete v udobju vašega doma. To je izjemno hitro vedeževanje, pripravno za vsakovrstne odločitve. Ena od najboljših stvari pri branju nihala je, da vam nihalo lahko da preprosto “da” ali “ne” odgovora na vsa vprašanja, ki jih morda imate. Najpomembnejša stvar, ki si jo morate zapomniti, je, da ste odprti in nevtralni, ne poskušajte napovedati odgovorov, saj lahko to vpliva na vaše branje. Vedno bodite jasni v načinu, kako formulirate svoja vprašanja. Bodite natančni, kolikor se da. Posebna vprašanja bodo vedno dobila najboljše odgovore! Formulirajte vprašanja tako, da zlahka pridobite odgovore na izbire. Če imate na voljo več različnih izbir za nihalo, si jih poskusite predstavljati ali zapisati. Napišite izbire in potem vprašajte nihalo glede vsake izbire posebej, da bo odgovor zlahka da ali ne.

Vedeževanje iz kart

Nikoli ni prepozno za vedeževanje in ljubezen

Največ je vedeževanja o ljubezni, partnerstvu, družini, pa tudi službah, karierah, denarju. Vedeževaje o ljubezni lahko prežene dvome, ki nas pogosto prežemajo v ljubezenskih odnosih. Odnosi v parih ali neskladne zveze gotovo pripomorejo k dejstvu, da je vedeževanje v ljubezni najbolj priljubljena tematika vedeževanja. Ni vedno treba stati pred prelomnico, saj so čustvene tegobe v vsakdanjem življenju velikokrat odrinjene na stran, v zaupnem okolju pa pridejo na dan. Veliko ljudi zaradi negotovosti izbere vedeževanje kot metodo za spoznavanje svojega ljubezenskega življenja. Če ste tudi vi nekoliko sramežljivi ali imate težave s komunikacijo, vam svetujemo, da se oglasite. Enako velja tudi za tiste, ki  ste že v stabilni zvezi, pa vas je strah zapustitve ali spremembe. Vedeževanje lahko uporabljamo tudi kot smerokaz in ne nujno dramatičen preklop usode, saj vedeževalka Dragica stranke nežno pripravi na novico in usmeri pozornost na pozitivne vidike svojega sporočila. Na žalost se več parov zateka po pomoč tudi zaradi nezvestobe ali nespoštovanja med partnerju. Velikokrat vedeževalci sami navajajo, da je večina seans vedeževanja usmerjena na zelo pomembno vlogo v življenju nekaterih oseb. Vedeževanje lahko namreč pomaga v času sprejemanja ključnih odločitev v življenju, denimo glede poroke, skupnega življenja ali partnerja samega. Pomembno je, da se zavedamo, da čeprav nam je ljubezensko vedeževanje lahko dalo odgovore na to, kar iščemo v nekaterih primerih, je nujno, da ne ustvarjamo odvisnosti od tega načina doseganja sreče. Pogosto se namreč dolgoročno izkaže, da je bolje za nas, kot človeška bitja, ki se nenehno razvijamo, da stopamo po lastni poti vzponov in padcev, ne da bi morali uporabiti psihične moči vedeževalke za vsako odločitev. Zato vam svetujemo, da se na vedeževanje opirate kot pomoč in usmeritev v ključnih trenutkih odločanja, kot smerokaz in luč na koncu tunela. Nismo namreč sami in vedeževalka Dragica je le telefonski klic ali sms oddaljena od vas. Zaupajte ji svoje težave in dobili boste jasne odgovore. Hitro, preprosto in zaupno.

Morda ti bo všeč tudi...