Vgradne omare-cenik in kvaliteta vgradnih omar po meri naročnika

Cenik za vgradne omare po meri določi naročnik s tem ko pove, kakšno dimenzijo in notranjo organizacijo vgradne omare želi, za kakšen namen, v katerem prostoru in določi material iz katerega bo narejena. Za kvalitetno izdelavo vgradnega pohištva po meri naročnika z vsemi podrobnostmi in po dogovorjeni ceni, pa bomo poskrbeli mi.

vgradne omare cenik

Od ideje, preko načrta, do odličnega cenika in kvalitete izdelave

Vgradna omara je trajno funkcionalno pohištvo, ki bo z nami zelo dolgo časa, zato je prav, da je narejena kvalitetno in funkcionalno in po dostopnem ceniku. Ko imamo v mislih prostor, kjer potrebujemo vgradno omaro in si jo predstavljamo, je prav da gremo še korak dlje in si zamislimo, zapišemo ali skiciramo njeno notranjo organizacijo. Prednost vgradnega pohištva po meri je v tem, da je lahko s svojo unikatno notranjo ureditvijo organizirana tako dobro, da ne bomo nikoli več iskali svojih stvari in da bo vse našlo svoje mesto, pri čemer se cenik izdelave ne bo spremenil. Zdi se normalno, da so vgradne omare garderobne sobe višji cenik in da so premišljeno organizirane, vendar pa je tako premišljena lahko tudi klasična vgradna omara v dnevni ali otroški sobi, spalnici, hodniku ali celo v pisarni oz drugem poslovnem ali uradnem prostoru. Ne glede na to, za kakšen namen in v katerem prostoru potrebujete vgradno omaro, lahko začnete z skiciranjem in seznamom stvari, ki jih želite pregledno shraniti v omaro. V mislih imejte tudi to, kako pogosto potrebujete posamezno stvar, kaj vse imate in obljubimo vam, da bomo naredili vašo omaro tako, da boste našli prostor za vse vaše stvari, ki pa vam bodo v vsakem trenutku enostavno dosegljive. Ponovno izpostavljamo dejstvo, da ima vgradna omara lastnost trajnega funkcionalnega pohištva, zato je prav, da upoštevate vse svoje želje in potrebe po shranjevanju. V našem podjetju izdelujemo vse vrste pohištva, prav tako pa zagotavljamo najnižji cenik vrhunskih sistemov vodil za izvlečne predale in drsna vrata, zato lahko brez omejitev, naredimo praktično vse kar si zamislite.
Moderne vgradne omare po meri lahko vključuje:

  • drsna ali klasična vrata,
  • funkcionalne ročaje,
  • številne dekorje,
  • dosegljive klasične ali izvlečne police,
  • izvlečne predale različnih velikosti in globin,
  • vrhunska neslišna in mehka vodila,
  • priročne izvlečne obešalnike,
  • kravatnike,
  • led svetila in
  • številne ostale elemente po vaših željah in idejah.

Kako lahko vi vplivate na to, kakšen bo cenik oz cena vgradne omare?

Ko imate idejo, mere, in ko imate v mislih vse stvari, ki potrebujejo prostor v vaši novi vgradni omari, vas vabimo, da se oglasite v naš salon, kjer si boste lahko v živo ogledali naše številne razstavne eksponate. Med seboj boste lahko primerjali cenike vseh vrst pohištva za otroško oz dnevno sobo, kuhinjo, spalnico, hodnik, kopalnico ali garderobo iz različnih materialov v različnih izvedbah. Naši izkušen svetovalec, vam bodo predstavili cenik in lastnosti vseh razpoložljivih materialov, prav tako pa tudi funkcionalnost dekorjev, ročajev in elementov, da se boste lažje odločili, katera vodila za vgradne omare, ročaje in elemente, želite vključiti v svoj izbor. Določeni materiali so lahko med seboj zelo identični tako po izgledu, kot lastnostih, vendar pa ni nujno da se njihova identičnost izraža tudi na ceniku, zato je dobrodošlo poznavanje tako njihovih lastnosti, kot tudi cen za vgradne omare. S poznavanjem cenika, lastnosti materialov ter pozornim izborom elementov in materiala, boste lahko skupaj z našim svetovalcem izbrali najboljšo rešitev, ki bo ustrezala vsem vašim željam, potrebam, in prostorskim posebnostim.

vgradne omare po meri

Zakaj namesto tipske izdelave izbrati izdelavo pohištvo po meri?

Cenik pohištva po meri se bistveno ne razlikuje od cenika klasičnega oz tipskega pohištva, se pa to pohištvo po meri bistveno razlikuje v svoji funkcionalnosti. Ker smo ljudje unikatni, so unikatne tudi naše želje, hobiji in način življenja. Temu primerno so unikatne naše osebne stvari, oblačila, modni dodatki in pripomočki. Z izbiro pohištva po meri poskrbite, da bodo vse vaše najljubše stvari imele svoje mesto, da bodo varno shranjene in da vam bodo vedno dosegljive v vsakem trenutku. Z izborom vgradne omare, lahko svojo idejo kreativno izrazite na najprijetnejši način. Pestra izbira barv , odličen cenik in široka ponudba materialov, ročajev, sistemov, dodatkov, dekorjev, led luči in ostalih pripomočkov, bo prebudil vašo izvirno kreativnost in domišljijo, s katero boste organizirali na sebi primeren način, svojo novo pohištvo, ki bo po izgledu, funkcionalnosti in ceniku po vaši meri.

Zakaj vgradna garderobna omara z drsnim vrati?

Drsna vrata imajo identičen cenik, klasičnemu. Z njihovim pojavom so v trenutku postala izredno priljubljena in tako ostaja tudi danes. Njihovo enostavno drsno odpiranje je prednost, ne glede na vrsto pohištva, velikost in vrsto prostora. V našem podjetju smo specializirani za izdelavo vseh vrst pohištva in omar po meri z drsnimi vrati po dostopnem ceniku, zahvaljujoč nemškemu podjetju Raumplus, katerega uradni zastopnik smo v Sloveniji. To naše poslovno partnerstvo nam zagotavlja pristno sodelovanje z najboljšim podjetjem na področju sistemov okovja za drsna vrata, najnižjim cenikom, ažurno oskrbo z najboljšimi pohištvenimi sistemi in idejami, katere bomo z veseljem delili z vami.

Morda ti bo všeč tudi...