Vhodna vrata aluminij

V podjetju Pirnar smo specialisti za najbolj kakovostna vhodna vrata. Najbrž si ne morete niti predstavljati, kakšen svet se vam odpira v našem vesolju. Ko enkrat prestopite prag našega salona ali pobrskate po naši spletni strani, šele začutite vso energijo žlahtnih materialov, borben in kraljevski duh naših mojstrov ter vašo novo samozavest, ki pronica iz vseh por naših vhodnih vrat iz lesa ali aluminija. Stopite samozavestno v svet – izberite Pirnarja in najbolj kakovostna vhodna vrata iz aluminija nasploh.

Vhodna vrata aluminij

Naši bistveni dejavnosti sta izdelava in prodaja vhodnih vrat za najzahtevnejše kupce

Ste izdelana osebnost in veste, kaj hočete in kaj si zaslužite. Tudi mi verjamemo, da je merilo le odličnost in popolnost. Naši izdelki so vrhunski, kar potrjujejo tudi številne nagrade in priznanja v svetovnem merilu, v zadnjih letih kar tri nagrade, prejete pri nemškem oblikovalskem svetu. Za vas ni nič preveč dobro, za nas ni nič nemogoče, kar je namenjeno vam. Nikoli se ne ustrašimo izziva, temveč ga sprejmemo z odprtimi rokami in prav za takšne stranke ustvarjamo prave pravcate mojstrovine. Naši mojstri že vse od leta 1968 nosijo štafeto na področju izdelave vhodnih vrat po meri in vedno znova presenečamo kupce doma in v tujini. Gotovo ste že slišali, da vsak, ki kaj velja, svojega Pirnarja ima. Prodaja vhodnih vrat je posel, kjer dober glas pač seže v deveto vas in številni zadovoljni kupci širom po svetu samo potrjujejo, da so naša vhodna vrata iz aluminija in lesa preprosto najboljša.

Tudi pri izdelavi vhodnih vrat po meri so vaše želje za nas ukaz

Ste vedeli, da smo bili prvi, ki nam je uspelo izdelati vratno krilo na več ravneh? Bili smo tisti, ki smo vodili razvoj popolnoma ravnega vhoda, kjer so vsi sestavni deli na istem nivoju. Zmagovalno smo povedli standard serijske izdelave vhoda iz aluminija, ki se razteza do 300 cm visoko in 130 cm široko. Prav pri Pirnarju smo konkurenco premagali s poprej nedoseženim količnikom toplotne prevodnosti za vhodna vrata za aluminija: 0,54 W/m2K. Vse te presežne kriterije lahko izberete za vaša vhodna vrata iz aluminija ali vhodna vrata iz lesa in aluminija. Kako izbrati pravi material? Pomislite nase in na svojo osebnost. Če ste močna, nekompromisna osebnost, bodo morda za vas vhodna vrata iz aluminija. Če pa imate raje, da je trdnost kombinirana z nekoliko topline, bi veljalo razmisliti o vhodnih vratih iz lesa in aluminija. V vsakem primeru pa stil, lastnosti, dodatne in velikost vhodnih vrat določate vi ob pomoči naših svetovalcev, ki vam namenijo ves potreben čas.

Prepustite se specialistom za prodajo vhodnih vrat iz aluminija in izberite svoj slog

Pri Pirnarju že šest desetletij razumemo, da so vrata stanovanja ogledalo vaše duše. Zato vam ponujamo strokovnjake, ki vam bodo med ponudbo naših najkakovostnejših vhodnih vrat iz aluminija ali z dodatkom lesa znali predlagati tista, ki vaši osebnosti najbolj ustrezajo. Poleg navedenih dimenzij in možnosti lahko premislite o vgradnji okna. Vratno okno je sestavina, ki pripomore k boljši osvetljenosti notranjosti, obenem pa je dekorativni dodatek na vhodnih vratih iz aluminija. Neodvisno od izbire okna se lahko odločite tudi za dodatne obsvetlobe levo in desno od vhodnih vrat iz lesa in aluminija, s čimer pripomoremo k vtisu kraljevskosti in razkošnosti dimenzije vhodnih vrat. Strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami bodo podkrepili vašo izbiro pri izdelavi vhodnih vrat z nasveti in primeri, pa tudi pričevanji zadovoljnih strank s celega sveta.

Vhodna vrata iz lesa in aluminija

Daleč stran od ponorelega sveta – za vhodnimi iz aluminija mirno spite vi in vaši dragi

Služba, stres, obveznosti, znanci, vedno nove naloge in zahteve – vse to lahko pustite pred pragom, ko pridete domov. Ne glede na to, ali so vaša izbira Vhodna vrata iz aluminija ali vhodna vrata iz lesa in aluminija, skoznje stopate v nov svet – svoj svet. Tudi vaši ljubljeni so za to točko preloma varni bolj, kot bi bili kjerkoli drugje. Izberite dimenzije vhodnih vrat, ki bodo primerno simbolično ovrednotile pomen, ki ga imajo vaši bližnji v vašem življenju. Ker boste skozi ta vrata sprejemali tudi goste in poslovne partnerje, jim lahko z njimi sporočite svojo samozavest in veličino. Že z barvo lahko poveste izjemno veliko, velja izbrati tone v sozvočju ali kontrastu s fasado. V našem salonu boste v pogovoru s strokovnjaki za prodajo vhodnih vrat dobili vse potrebne nasvete in mnenja. Smo tudi prvi, ki smo razvili odpiranje vhodnih vrat na podlagi identifikacije prstnih odtisov. Za to inovacijo smo prejeli prestižno nemško nagrado, German Design Council Award 2017. Naša celotna linija Ultimum® oznanja vrhunsko inovativnost v svetovnem merilu. Prvi smo tudi razvili štirislojno izolacijsko strukturo, kar daje našim vhodnim vratom iz aluminija izjemno dobro izoliranost. Oglasite se v našem razstavnem salonu in izberite svojega lastnega (p)osebnega Pirnarja!

Morda ti bo všeč tudi...