Vhodna vrata aluminij: vhod v stanovanje ali hišo prilagojen vašim meram!

Vhodna vrata aluminij ali les? Morda kombinacija obeh vrhunskih materialov? Pri Pirnarju je mogoče vse! Vhodna vrata v stanovanje veliko povedo o vas, izberite takšna, ki bodo tudi druge pustila brez besed. Naša vhodna vrata za hiše so ročno izdelana. To so vhodi, ki sprožajo vzdihe občudovanja. Prepričani smo, da nobenega drugega vhoda ne krasijo tako inovativne oblike, kakor naša vhodna vrata. Mere lahko popolnoma prilagodimo vašim potrebam, željam in zahtevam in vam po naročilu izdelamo vhodna vrata, ki bodo ne le estetsko dovršena, temveč tudi varna, dobro izolirana in funkcionalna. Inovativne oblike vrat pritegnejo pozornost s svojimi detajli, različnimi nivoji površine ali pa s čisto gladkostjo. Vsak element vrat je mojstrovina zase, ki pri vsakemu obiskovalcu zbuja nove vzdihe občudovanja. Si tudi vi želite imeti ročno izdelana Pirnar vhodna vrata? Katalog vam ponuja nešteto idej, ki so lahko začetek vašega načrtovanja.

Pirnar vhodna vrata aluminij – vhod, ki vliva samozavest

Sodobno oblikovana in natančno izdelana vhodna vrata aluminij dajejo že na prvi pogled močan občutek varnosti. Izbira barv, neštetih dodatkov, kot so protivlomni dodatki za vrata, izjemno, tudi do 14 centimetrov debelo vratno krilo, ki daje občutek varnosti in zaščitenosti, vratna okna ali obsvetlobe – možnosti so praktično neomejene. Tehnološko dovršena, natančno izdelana vhodna vrata aluminij in ostala vhodna vrata za hiše nimajo konkurence. Vratno krilo je zaradi debeline in posebne konstrukcije izjemno togo in čvrsto. K temu pripomore kombinacija najdebelejših profilov podjetja Schüco, mojstrsko dovršene in natančne rokodelske izdelave ter inovativnega načina spajanja elementov. Vhodna vrata v stanovanje so lahko izdelana kot zaščita proti vlomu po razredu RC2 (WK2).

Vhodna vrata aluminij mere
Vhodna vrata, ki jih lahko prilagodimo vašim željam

Razvili smo večnivojsko zasnovo vratnega krila, ki je debelo kar 14 cm. Prvi smo uporabili 4-slojno zasteklitev, ki je prinesla nove estetske možnosti. Inovacija na področju izdelave vrat je tudi 4-kratno tesnjenje vrat, kar pripomore tudi k odlični izolativnosti. S svojimi inovacijami in »kreacijami« ne navdušujemo le svoje stranke, navdušili smo tudi enega najbolj priznanih evropskih inštitutov, nemški IFT Rosenheim, z do tedaj nedosegljivim količnikom toplotne prevodnosti za vhodna vrata aluminij: 0,54 W/m2K. Vhodna vrata v stanovanje in vaš dom lahko popolnoma prilagodimo vašim željam in zahtevam. Prilagodimo se meram in vam izdelamo vhodna vrata v različnih dimenzijah. Vsa naša vhodna vrata so mojstrsko ročno delo, brezhibnih in dovršenih oblik in natančno izdelanih detajlov. Izberite poljubne barve, slog in dimenzijo – nam pa zaupajte delo. Med ročaji, potezali, tolkali in ključavnicami je desetine možnih kombinacij, ki bodo razveselile tudi najbolj zahtevne. Vrata so lahko izdelana iz lesa, aluminija ali v kombinaciji obeh odličnih materialov. Vsaka podrobnost ima svoje mesto in svoj pomen, zato vsaka vrata govorijo svojo zgodbo.

Nič ni nemogoče!

Naše vodilo je, da je vse mogoče. Pri svojem delu uporabljamo vrhunsko tehnologijo, sledimo smernicam sodobnega izdelovanja vhodnih vrat, natančno mojstrovo oko in roka pa poskrbi, da so vsaka vhodna vrata izdelana nič manj kot popolno. Vsaka vrata so unikaten in ročno izdelan ter izpiljen izdelek, ki je dodelan zelo natančno. In ne le to. Podprt je z vrhunskimi certifikati in garancijami. Svoja nova vhodna vrata aluminij, les ali kombinirana vrata lahko izberete med množico atraktivnih vhodnih vrat. Katalog vam ponuja vse informacije o vhodih, ki jih morate vedeti, preden se odločite za nakup. Slika vhodnih vrat v stanovanje v katalogu je le slika. Pripravite se na presenečenje, ko boste vrata zagledali v živo. Šele takrat, ko se jih boste dotaknili, si boste lahko predstavljali veličino vhoda.

Zakaj se odločiti za Pirnar vhodna vrata?

Vhodna vrata v stanovanje ali hišo

Podjetje Pirnar d. o. o. je eden izmed najbolj inovativnih proizvajalcev kakovostno in brezkompromisno izdelanih vhodnih vrat aluminij in lesenih vhodnih vrat v Evropi. Pohvalimo se lahko z dejstvom, da smo prvi uspeli razviti vhod s samodejnim uvlečnim in izvlečnim potezalom, najbolje izoliran serijski vhod na svetu, 3D vratno krilo, nove načine lastne osvetlitve vhoda, skriti čitalnik prstnega odtisa, utopne ročaje z odpiralnim mehanizmom, popolnoma raven vhod, serijsko izdelano 3 m visoko in 1,3 m široko vratno krilo in kopico drugih inovacij. Za inovacije redno prejemamo nagrade. Vse to so atributi, ki nas spodbujajo, da svoje delo opravljamo še boljše in da strankam zagotovimo ne le kakovostna vhodna vrata po meri, ki so varna, temveč vhod, ki bo vsakega obiskovalca pustil brez besed.

Katera vhodna vrata izbrati?

Različni dizajni, sodobni ali klasični, izbira barv in materialov (aluminij, les ali kombinacija obojega), možnost vgradnje vratnih oken ali obsvetlob z ene ali obeh strani vrat, različni dodatki za vhodna vrata – prepričani smo, da lahko za vas izdelamo vhodna vrata po vaši meri. Če želite več kot le vrata, če želite atraktiven, varen in zanesljiv vhod v vaš dom, potem dovolite, da poskrbimo za vas. Lahko vam svetujemo, lahko vam predstavimo naše delo, lahko pa se odločite za povsem unikatna vrata, ki bodo dala vašemu domu novo dimenzijo!

Morda ti bo všeč tudi...