Vhodna vrata, cenik

cena vhodnih vratVhodna vrata po prijaznem ceniku ponujamo v podjetju Okna KLI Logatec. Že od nekdaj za vhodna vrata velja, da so statusni simbol in obraz doma, zato se odločite za takšna, ki bodo varna, lepa in mogočna. Pri nas dobite tudi izvrstna notranja vrata, ki se bodo lepo podajala k oknom in drugemu pohištvu.

V naši ponudbi je bogata izbira vhodnih vrat, ki so tudi protivlomna. Zagotovo boste našli taka, ki bodo vašemu domu dala edinstven značaj. Cena vhodnih vrat je pri nas ugodna, zato nas le kontaktirajte za cenik.

Vhodna vrata po vaših željah

Vrata vhodna je treba prilagoditi arhitekturnemu stilu hiše. Zato lahko izbirate med več materialu in barvami. Lahko se odločite na primer za lesena vhodna vrata, ki dajejo občutek topline in domačnosti. Na voljo pa so tudi PVC in ALU vrata ali pa kombinacija lesa in aluminija. Les je sicer priljubljena izbira tudi za notranja vhodna vrata, cenik pa bo zares konkurenčen.

Barva naj se ujema s fasado. Izberete jo lahko iz naše barvne karte OKNA KLI ali se odločite za katerokoli barvo po RAL lestvici. Pomembni lastnosti pa sta tudi zvočna izolacija in toplotna izolacija. Pri tem največjo vlogo igrajo tesnila. Zagotovo je treba poskrbeti za kvalitetna vhodna vrata, saj je tako tudi kvaliteta bivanja večja. Cena za nižjo kvaliteto je lahko tudi slabša varnost, ki pa si je nikakor ne smete privoščiti.

vhodna vrata cenikIzberite protivlomna vhodna vrata

Seveda je bistvena naloga vhodnih vrat predvsem varovanje. Na žalost je kriminal v porastu, veliko vlomov pa se še vedno zgodi prek vhodnih vrat, ki so za tatove preveč enostavna vhodna točka. Ker seveda želite, da je vaša lastnina na varnem, si priskrbite protivlomna vhodna vrata.

Protivlomna vhodna vrata za varnost in zaščito skrbijos kvalitetnim vratnim okovjem, ki ima tri- ali pa pettočkovno zaklepanje. Tako otežujejo vstop neželenim obiskovalcem, vi pa boste šli bolj mirno od doma. Tudi pri ceniku za protivlomna vrata zagotavljamo ugodno ceno, ki vas bo prepričala.

V našem podjetju zagotavljamo zares vrhunske materiale in izdelavo ter se prilagodimo vsem vašim željam. Za vhodna vrata boste tako lahko dobili tudi različne dodatke (okraske, odrivke itd.), po vaši izbiri. Tako za glavna kot za notranja vhodna vrata vas bo navdušil naš cenik, ki je v optimalnem razmerju s kvaliteto, ki jo dobite. Pošljite nam torej brezplačno povprašenja in skupaj bomo našli lepa vrata, ki ste si jih vedno želeli in cenik, ki si ga lahko privoščite.

Morda ti bo všeč tudi...