Vhodna vrata aluminij

Vhodna vrata iz aluminija so ne le dobra, temveč odlična izbira za vsakogar. Odlično se obnesejo za stanovanje, pa tudi za hišo. Če jih primerjamo s plastičnimi ali lesenimi, hitro opazimo njihove številne prednosti, zaradi katerih se zanje odloča vse več ljudi. Zaradi trpežnega materiala so vhodna vrata iz aluminija lahka in čvrsta, odporna proti koroziji, zelo odporna na različne dejavnike iz okolja, enostavna za vzdrževanje, poleg tega pa imajo izjemno dolgo življenjsko dobo. Pravzaprav lahko gremo s prednostmi uporabe vhodnih vrat iz aluminija še globlje – danes se zavedamo, kako pomembno je varčevanje z energijo.  Vhodna vrata aluminij v stanovanje so izredno toplotno izolativna, zato prispevajo k doseganju večjega udobja v bivalnem okolju. Izbirati je mogoče med različnimi merami, ki si jih je najbolje ogledati v katalogu, nato pa izbrani model preveriti še v »živo«, se ga dotakniti in tako ugotoviti, ali je zares prava izbira. V primerjavi z drugimi vhodnimi vrati je aluminij precej bolj odporen na različne vremenske razmere in je okolju  prijazen. Mnogokrat se odločamo med tem trpežnim materialom in PVC-jem oziroma plastiko. Drži, da imata oba materiala svoje prednosti in slabosti, zato je včasih zares težko odgovoriti, kateri je boljši in je vse odvisno od tega, kaj od določenega materiala pričakujemo. Končno odločitev moramo skleniti na podlagi tega, kako pogosto se bodo vhodna vrata v stanovanje uporabljala (bodo morda nameščena na vikendu?). Aluminij resda stane malce več, kot drugi materiali, vendar je v primerjavi z njimi precej bolj obstojen, torej ima tudi bistveno daljšo dobo ob minimalnem vzdrževanju.

Vhodna vrata aluminij

Čudovita in drzna vhodna vrata iz aluminija, ki so prava mojstrovina

Če kupujemo vhodna vrata aluminij za v stanovanje oziroma hišo, imamo možnost izbire med toliko različnimi slogi, da jih lahko v celoti prilagodimo videzu objekta. Pozornost plenijo z različnimi nivoji površin, pa tudi s presenetljivo čisto in popolno gladkostjo. Če izberemo štirikratno zasteklitev, bomo deležni igre najrazličnejših vzorcev in tekstur. Izjemno, tudi do 14 centimetrov debelo vratno krilo, daje občutek grajske zaščitenosti in varnosti, kar je še ena izmed prednosti vhodnih vrat iz aluminija, vezana na njihovo estetskost. Če ste si od nekdaj želeli živeti kot kralj, potem ne boste imeli težav pri izbiranju vhoda v stanovanje ali hišo. Vratno krilo je zaradi debeline in posebne konstrukcije izjemno togo in čvrsto, za kar je odgovorna kombinacija najdebelejših profilov podjetja Schüco, mojstrsko dovršene in natančne rokodelske izdelave ter inovativnega načina spajanja elementov. In to pomeni imeti Pirnarja. Z dolgo zgodbo o inovacijah ne navdušujemo le uporabnikov po Sloveniji, temveč uporabnike po vsem svetu, na kar smo izjemno ponosni. Prvi smo namreč razvili večnivojsko zasnovo vratnega krila.

Zakaj se splača vložiti v kvalitetnejši vhod?

Dejstvo je, da je vhod tisti, ki nas zaščiti pred morebitnimi nepridipravi, ki bi želeli vstopiti v naš dom. Prav tako nas vhod prvi pozdravi ob prihodu domov. Vhodna vrata v stanovanje iz aluminija si zaslužijo vse pohvale. Ščitijo in varujejo nas pred mrazom, zagotavljajo nam občutek varnosti, skrbijo za prijetno bivalno klimo in so hkrati čudovit estetski dodatek. Prav tako nam nudijo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Še ena izmed njihovih številnih prednosti je možnost prilagoditve zunanjega videza lastnim željam in potrebam. Vse, kar moramo storiti je, da izberemo želene detajle in mere, nato pa preverimo odlično ponudbo v katalogu. Sledi obisk salona Pirnar v Mariboru ali Ljubljani, kjer si je mogoče vhodna vrata iz aluminija ogledati, se jih dotakniti in z njimi navezati prvi stik. Vsakdo, ki si želi varnega bivanja v stanovanju, bi se moral osredotočiti na izbiro vhoda, kateremu običajno posvečamo premalo pozornosti in prav to je ena izmed ključnih napak pri novogradnjah. Ena od ključnih zahtev pri novogradnji je zagotovitev varnega vhoda v stanovanje, pri čemer so odlična izvira vhodna vrata aluminij. Za še večjo stopnjo varnosti in enostavno odpiranje brez uporabe ključev izberemo odpiranje vrat na prstni odtis – hitro, enostavno in elegantno.

Vhodna vrata v stanovanje ali hišo

Zaupajte najboljšim

Pirnar je pravi biser med vhodi. Vhodna vrata iz aluminija so izdelana brez kompromisov in so mojstrsko ročno delo, dovršenih oblik in brezhibno izdelanih detajlov. So plod drzne zasnove, navdušujočega oblikovanja in domiselne izvedbe. Ročno delo omogoča nekaj, česar ne zmore noben stroj. Prepričate se lahko na lastne oči in sicer tako, da si ogledate vrhunski Pirnarjev katalog z modeli vhodov, ki vas bodo tako ali drugače pritegnili, s tistim pravim pa boste že na daljavo navezali stik – vez se bo še dodatno okrepila, ko si boste vhodna vrata iz aluminija izbranih mer ogledali v živo. Vsaka podrobnost ima svoje mesto, vsaka svoj pomen, odraža pa tako objekt – stanovanje, kot tudi njegovega lastnika. Si želite čudovitega, drznega, zgodovine in tradicije, inovacij, ročne izdelave? Potem morate preveriti, kaj pravzaprav pomeni imeti Pirnarja! Vljudno vabljeni k obisku naše spletne strani.

Morda ti bo všeč tudi...