ALU vhodna vrata na prstni odtis – ali gre za varno odločitev?

ALU vhodna vrata v sodobnem času presegajo popolnoma vsa pričakovanja kupcev.  Še nedolgo nazaj je bila zelo vprašljiva njihova sposobnost izolacije, danes pa te težave praktično ne poznamo več. Zahvaljujoč napredku tehnologije gre danes za najpogostejši material, ki ga uporabimo za izdelavo estetsko privlačnega in dolgo obstojnega, predvsem pa varnega vhoda v objekt. Za večjo varnost pa poskrbi ključavnica na prstni odtis. Vprašanje je, kaj to pomeni za bodoče kupce – gre za tveganje, ali je stopnja varnosti dejansko povečana? Varnostni sistem na modernih ALU vhodnih vratih za hišo z vgrajenim čitalnikom ne predstavlja le impresivne tehnologije, temveč prav tako učinkovito opravlja svojo funkcijo! Za kaj torej gre? Brez dvoma za:

  • varno rešitev, ki je poleg vsega še enostavna,
  • sodobno tehnologijo, zaradi katere je prstni odtis hitro prepoznan,
  • varno shranjevanje podatkov v samem sistemu,
  • neverjetno preprosto montažo,
  • možnost shranjevanja oziroma prepoznavanja večjega števila uporabnikov.

Razmišljate, da bi ALU vhodna vrata z obsvetlobo nadgradili še s takšnim sistemom za večjo varnost? Pravo rešitev vam bomo pomagali poiskati v podjetju Pirnar, v katerem delujemo že vse od leta 1968, danes pa smo vodilni evropski inovator na področju hišnih vhodov. Se sliši privlačno? Poiščite več informacij na naši spletni strani, ki se že veseli vašega obiska.

Vhodna vrata z obsvetlobo

Odklepanje na prstni odtis prinaša mnoge prednosti

Samo pomislite, kako neprijetno je z več vrečkami po nakupovanju stati pred vašimi čudovitimi ALU vhodnimi vrati, ker zaradi polnih rok ne morete poiskati ključa in odkleniti. Če izkoristite novost na trgu, kot je čitalnik, potem lahko v vaš dom vstopite tudi brez ključa – in to povsem varno. Podobne težave, kot je težavno odklepanje modernih ALU vhodnih vrat za hišo z obsvetlobo po nakupovanju, so v primeru ključavnice na prstni odtis samo še preteklost. Želite postati del naše zgodbe o inovacijah? Naš cilj ni izdelava dobrih vhodov, ki bodo zadovoljili vse potrebe in pričakovanja naših strank, temveč izdelava pravih mojstrovin, ki bodo navdušile še tako zahtevno stranko! Naš direktor pravi, da želimo premikati meje možnega in prav to počnemo za vas. Vas zanima, kako se lotiti nakupa ALU vhodnih vrat, da vas bo njihova izbira navduševala še dolgo po nakupu? Ostanite z nami še nekaj trenutkov, skrivnost vam bomo namreč razkrili v nadaljevanju.

Za zadovoljstvo, ki traja in traja…

Preden se odločite za točno določena ALU vhodna vrata, si zastavite zelo pomembno vprašanje (ki je še posebej pomembno, kadar iščemo popolni vhod v poslovni objekt!) – je naš namen obiskovalcu vzeti sapo in ga navdušiti, ali pa si želimo kar se tiče dizajna ostati karseda diskretni? Potem imate samo še eno pomembno nalogo – opremljeni s slikami objekta obiskati strokovnjake iz podjetja Pirnar, ki vam bodo pomagali poiskati želene oblikovne in tehnične značilnosti modernih ALU vhodnih vrat za hišo z obsvetlobo na prstni odtis. Tako bomo skupaj poiskali vhod umirjenih oblik, brez posebnih poudarkov, ki bi pritegnili vsak pogled nase, različnih materialov in barv, ali pa oblikovne značilnosti, ki s svojo inovativnostjo plenijo pozornost.

moderna vhodna vrata

Udobje, varnost in brezskrbnost

Res je, vse to vam nudijo ena sama ALU vhodna vrata na prstni odtis. Pozabite na nadležno skrb za hišne ključe in naj vas ne skrbi za varnost vašega doma. Pravilno izbran vhod s seboj prinaša popolno brezskrbnost in toplino v vaš dom, ki se bo ohranila tudi v obdobju ostre zime. V kolikor poskrbite še za diskretno osvetljenost ALU vhodnih vrat, ki jo lahko izkoristite tam, kjer jo najbolj potrebujete, bo vstop v hišo še toliko prijetnejši – videli boste namreč, kje se nahaja prag, kljuke ne bo potrebno iskati v temi, prav tako pa boste videli, kam položiti prst za odčitavanje prstnega odtisa. Slike vhodov si lahko ogledate na naši spletni strani, a ALU vhodna vrata s slike se ne morejo primerjati s tistimi, ki jih vidite v živo v naših salonih, kjer se lahko z lastno roko sprehodite po njihovih ravninah in robovih. Prav tako bo predstava o velikosti vhoda lažja, če ga imate možnost videti v živo. Širok nabor ALU vhodnih vrat kot iz sanj, v celoti dovršen dizajn, kakovostna izdelava in možnost izbire med različnimi barvami vas čakajo v salonih podjetja Pirnar. Ne glede na to, za katero izvedbo se odločite, boste pri nas vedno dobili največjo kvaliteto ALU vhodnih vrat na prstni odtis. Če vas pot zanese v Ljubljano ali v Maribor, ne spreglejte našega prodajnega salona (tisti v Ljubljani je pravo malo mesto, v njem pa je razstavljenih 50 – 60 najlepših in najbolje prodajanih modelov). Oglasite se in v živo otipajte najnovejše lepotce med Pirnarjevimi vhodi! Pri tem pa ne pozabite našega slogana – čudovito, drzno in brez kompromisov. In prav takšna bodo tudi vaša nova ALU vhodna vrata na prstni odtis, ki jih bodo izdelali naši strokovnjaki.

Morda ti bo všeč tudi...