Vhodna vrata za stanovanje

M Sora, trgovina in proizvodnja d.d. v Žireh je podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1948 kot Kmetijska zadruga z o.o. za namen združevanja in se ukvarja s prodajo kakovostnih izdelkov za dom od vhodnih vrat za stanovanje, oken do panoramskih sten. Ob ustanovitvi zadruge je bil primaren cilj odkup kmetijskih in gozdnih izdelkov, skozi leta pa se je delovanje spreminjalo in prilagajalo različnim razmeram od družbenih, gospodarskih in tržnih. Naša vizija sloni na dveh temeljih, prvi je stavbno okovje, kjer skupaj z Norico želimo prodajno funkcijo nadgraditi s svetovanjem in servisom, drugi del pa obsega mizarstvo, kjer želimo izdelovati in tržiti najbolj kvalitetna okna v Sloveniji. Prepričani smo, da lahko v prihodnosti nadgradimo in povežemo obe enoti ter se vsidramo v vrh ponudnikov oken in vhodnih vrat za stanovanje v Sloveniji. V našem podjetju se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato nudimo različna vrata, od notranjih in garažnih vrat pa vse do lesenih vhodnih vrat ali alu-les vhodnih vrat. Z njimi boste lahko mirno in varno živeli v svojem domu, saj zagotavljajo izjemno kakovost in protivlomnost, obenem pa so izjemno prijazna na pogled in dajejo vašemu stanovanju ali hiši poseben pečat.

Vhodna vrata za stanovanje

Vhodna vrata za stanovanje, notranja in garažna

V našem podjetju radi poudarimo, da so vrata del življenja, saj se z njimi srečujemo dnevno, skozi njih večkrat vstopamo in odhajamo, se jih dotikamo in se za njimi skrivamo ali razkrivamo. Vrata so simbol doma, varnosti, prostor pripadanja, zato je odločitev o tem, kakšna vrata imeti v stanovanju ali hiši izjemno pomembna. Izbirate lahko med različnimi vrstami vrat, od garažnih dvižnih vrat priznanega nemškega proizvajalca, ki so izdelana po meri, imajo pa lahko lamelni ali kasetni vzorec ter so na voljo v različnih barvah ali imitaciji lesa, do notranjih vrat, kjer vrata poleg sten pregradijo prostor za večjo intimnost in so del notranjega dekorja. Najbolj pomembna med vrati so vsekakor vhodna vrata za stanovanje, saj so prvi stik z domom tako za vas, kot tudi za vaše najdražje in goste, ki vas obiščejo, zato je pomembno, za izberete kvalitetna vrata. Če je včasih veljavo, da morajo biti vhodna vrata za stanovanje masivna, so danes najboljša vrata minimalistična, izjemno enostavna, čistih linij in predvsem izdelana iz visoko kakovostnih lesnih kompozitov. Pomembno je, da so vrata izolativna, tako zvočno kot toplotno ter imajo občutek domačnosti, saj skozi njih vstopate v svoj dom in je zato pomembno, da so vam všeč.

Vhodna vrata za stanovanje iz lesa dajejo občutek domačnost

Les ne glede na to, za katere elemente v hiši gre, izžareva toplino in občutek domačnosti, zato je pomembno, da imate v svojem stanovanju vsaj nekaj izdelkov iz lesa. V naši spletni ponudbi vam nudimo vhodna vrata za stanovanje iz lesa, ki vas bodo navdušila in spremenila vaše življenje na boljše. Z uporabo različnih vrst lesa in različnih barv lahko dosežemo izjemne estetske poudarke, obenem pa naravo pripeljemo v svoj dom s pomočjo bogate teksture lesa, ki lahko poteka prečno ali vzdolžno. Lesena vhodna vrata Modern so narejena za izpolnjevanje vaših želja, saj imamo različne modele, ki bodo zadovoljili še tako specifične okuse, od ostrih in zaobljenih linij, pri nas je mogoče dobiti vse. Prepričani smo, da imamo vrata za vsak osebni stil bivanja in z našo pomočjo boste lahko dosegli igrivost materiala in oblik. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami vhodnih vrat, med nekoliko bolj starinskimi vzorci ter sodobnimi vhodnimi vrati. Z našo pomočjo se boste lahko poigrali s svežimi in simpatičnimi različicami in si ustvarili svoje naravno bivanje s pomočjo kakovostnih vhodnih vrat za stanovanje. Z veseljem vam bomo pomagali, saj imamo na področju vrat ogromno izkušenj in verjamemo, da boste z nami izjemno zadovoljni.

Sodobna vhodna vrata

Alu-les vhodna vrata – odločite se za raznolikost

Poleg klasičnih lesenih vhodnih vrat imamo na voljo tudi kakovostna alu-les vhodna vrata, kjer pride do izraza raznolikost. Vrata niso lepa samo na pogled, ampak predstavljajo izjemno kakovost ročne izdelave, vgrajenih materialov in funkcionalnosti. Krilo alu-les vhodnih vrat je izdelano iz večslojne plošče, ojačane z okvirjem iz masivnega lesa, vrata imajo odlično toplotno izolativnost ter trislojno izolacijsko steklo. Aplikacije in okrasni utori so samo na zunanji strani vrat, imajo ključavnico s 3-točkovnim zaklepanjem, izbirate pa lahko med različnimi vrstami lesa, od smreke, hrasta do macesna. Ne glede na to, za katera vrata se odločite, smo prepričani, da boste z njimi izjemno zadovoljni. V kolikor ne veste, katera vhodna vrata za stanovanje izbrati, alu-les ali lesena nas kontaktirajte preko telefona in emaila ali pa se oglasite osebno v našem podjetju in naši strokovnjaki bodo z vami delili izkušnje in vam svetovali o pravilni izbiri. Verjamemo, da vas bodo naša sodobna vhodna vrata navdušila, obenem pa imamo različne dimenzije, ki so primerne za vsakogar. Mi smo pravi naslov za vas.

Morda ti bo všeč tudi...