Vodni ventil

vodni ventilPnevmatski ventil, ki se uporablja pri tlačnih posodah, ureja dotok vode oziroma tekočin. Pogosto se zanj uporablja tudi poimenovanje pnevmatski varnostni ventil. Če uporabimo pnevmatski ventil, lahko namreč prerazporedimo oziroma razbremenimo tlak, kar pomeni tudi zagotavljanje višje stopnje varnosti. V ponudbi podjetja S3C, specializiranega za pnevmatsko in hidravlično opremo, vas čakajo različni pnevmatski varnostni ventili, med katerimi lahko izbirate. Na voljo pa so vam tudi vodni ventil, elektromagnetni ventili in druge opcije. Našo ponudbo, ki je izjemno bogata in raznolika, odlikuje najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Pnevmatski varnostni ventil, vodni in drugi artikli iz naše ponudbe so proizvod najbolj priznanih, svetovno uveljavljenih proizvajalcev pnevmatske in hidravlične opreme. Seveda pa vam je zagotovljena tudi izjemno hitra dobava naročenih pnevmatskih in hidravličnih pripomočkov.

Elektromagnetni pnevmatski ventil – možnosti uporabe

Eden izmed zelo iskanih artiklov, ki jih je mogoče najti v naši ponudbi, je elektromagnetni pnevmatski ventil. To je pravzaprav kombiniran izdelek – sestavljata ga pnevmatski ventil in elektromagnet, katerega funkcija je preklapljanje. Elektromagnetni pnevmatski ventil je pogost sestavni del gospodinjskih aparatov, obenem pa je nepogrešljiv element tudi pri najkompleksnejših industrijskih pnevmatskih sistemih. Pri beli tehniki, na primer pri pralnih in pomivalnih strojih, elektromagnetni pnevmatski ventil regulira oziroma zapira dotok vode, pri čemer imata ključno vlogo magnet in membrana. Če niste povsem prepričani, kateri pnevmatski varnostni ventil bi bilo v vašem primeru najbolj smiselno izbrati, vam naši strokovnjaki z veseljem pomagajo z nasveti.

Vodni ventil različnih vrst

V naši ponudbi najdete tudi vodni ventil – to je lahko 2/2-potni ali 3/2-potni vodni ventil. Vodni ventil je lahko izdelan iz različnih materialov, na primer iz medenine ali nerjavnega jekla. Med drugim je na voljo tudi vakuumski vodni ventil, primeren za neposredno krmiljenje brez zunanjega zraka. Podobno kot pnevmatski so torej tudi vodni ventili na voljo v številnih izvedbah. Tako boste pri nas zagotovo našli artikel, ki ga iščete, tudi če so vaše zahteve zelo specifične.

Tudi dodatki za krogelne pipe – armature

Morda potrebujete poseben prirobični krogelni ventil za vodno pipo? Tudi prirobnični ventili za krogelne pipe so del naše izjemno bogate ponudbe – in tudi v tej kategoriji so vam na voljo številni prirobnični krogelni ventili, med katerimi lahko izbirate. To so na primer lahko prirobnični ventili s polnim pretokom, prirobnični krogelni ventili z zmanjšanim prehodom ipd. Če vas torej zanimajo ugodni pnevmatski ali nepovratni vodni ventili vrhunske kakovosti, ste na pravem mestu. Pri nas lahko resnično najdete vse, kar potrebujete!

Morda ti bo všeč tudi...