Vozniški izpit, različne kategorije: CPP testi in praktični del

vozniški izpit cpp testi

Vozniški izpit kategorije B (osebno vozilo) predstavlja pomembno prelomnico. Zagotovo pomeni vozniški izpit pot do večje samostojnosti, kar s seboj prinaša tudi odgovornost. Tako je pomembno, da se na vozniški izpit – kategorije B, seveda pa tudi drugih kategorij – dobro pripravimo, saj bomo le tako odgovorni vozniki. Če želite opravljati vozniški izpit v Ljubljani (za kategorijo B oziroma kategorijo po izbiri), je avtošola 3D prava izbira. Z našo pomočjo boste hitro in uspešno opravili vozniški izpit – CPP testi bodo odpisani z lahkoto, zagotovo pa vam večjih težav ne bo povzročal niti praktični preizkus za izbrano kategorijo.

Najboljša priprava na vozniški izpit – kategorije B in drugo

O kakovosti našega dela pričajo tudi statistični podatki kandidatov, ki so uspešno opravili vozniški izpit – kategorije B in drugih kategorij. Ne le da se uvrščamo med najuspešnejše avtošole, ko gre za vozniški izpit v Ljubljani, ampak smo tudi visoko nad povprečjem za celotno Slovenijo. Na naši spletni strani si lahko ogledate podatke za vozniški izpit kategorije B in vozniški izpit kategorije A. Ponosni smo, da se toliko kandidatov, ki nameravajo opravljati vozniški izpit v Ljubljani, ne glede na izbrano kategorijo (kategorija B in druge kategorije), odloči prav za našo avtošolo s sedežem na Tržaški cesti 2. Ponujamo kakovostne priprave na vozniški izpit – kategorije B in kategorije B s spremljevalcem ter kategorije A, A2, A1 in AM. Na vozniški izpit izbrane kategorije vas pripravijo izkušeni inštruktorji, ki vedo, kaj je najpomembnejše za uspešno opravljen vozniški izpit. Tudi CPP testi za izbrano kategorijo vozniškega izpita seveda zahtevajo ustrezno pripravo. Tako za vas organiziramo posebno pripravo na CPP teste za vozniški izpit izbrane kategorije oziroma tečaj.

Priprava na vožnjo oz. vozniški izpit – CPP testi in druge obveznosti

Kot verjetno že veste, je vozniški izpit kategorije A in drugih kategorij v osnovi dvodelen. Vsaka kategorija zajema tako praktični kot teoretični vozniški izpit (CPP testi). Še pred glavno vožnjo in CPP testi za vozniški izpit pa morate opraviti tečaj prve pomoči in zdravniški pregled. Vozniški izpit (Ljubljana pri tem ni drugačna od drugih krajev po Sloveniji) tako vključuje več korakov, ki pa jih boste z našo pomočjo prehodili precej zlahka. Kandidatu je sicer prepuščena izbira, kje bo opravil zdravniški pregled za vozniški izpit v Ljubljani oziroma izbranem kraju. Čeprav torej zdravniški pregled za vozniški izpit (v Ljubljani in drugje) ni v naši domeni, vam kljub temu z veseljem pomagamo z nasvetom, če naletite na nejasnosti. V osnovi je sicer zdravniški pregled za vozniški izpit v Ljubljana ali tudi drugje namenjen preverjanju kandidatove zmožnosti, tako telesne kot duševne, za upravljanje motornega vozila izbrane kategorije. Če uspešno opravite zdravniški pregled za vozniški izpit (v Ljubljani ali izbranem kraju), prejmete potrdilo, ki velja 3 leta. Nato pa lahko začnete s pripravo na vozniški izpit izbrane kategorije. Seznam izvajalcev, pri katerih je mogoče opraviti zdravniški pregled za vozniški izpit v Ljubljani in po Sloveniji, najdete na spletni strani Ministrstva za zdravje.

vozniški izpit kategorije

Kako se pripraviti na teoretični del vozniškega izpita (CPP testi)?

Ste že opravili tečaj PP in prestali zdravniški pregled? Vozniški izpit izbrane kategorije oziroma priprava na vozniški izpit se zdaj prične malce bolj »zares«. Pomemben del na vaši poti do uspešno opravljenega vozniškega izpita, ki običajno sledi tečaju PP in zdravniškemu pregledu za vozniški izpit, so CPP testi. Teoretični vozniški izpit (CPP testi) – kategorije B in drugih – se zdi morda na prvi pogled preprost, vendar tudi CPP testi zahtevajo ustrezno pripravo. Naš tečaj poskrbi, da vam CPP testi ne bodo povzročali nepotrebnih preglavic. Ogledali si boste, kako so videti CPP testi za vozniški izpit različnih kategorij. Usvojili boste potrebno znanje, ki ga zahtevajo CPP testi. Še posebej se bomo osredotočili na tiste dele CPP testov, ki kandidatom povzročajo največ težav. Seveda vam bodo na voljo tudi stari CPP testi. Ko pride čas za pravi CPP test (teoretični vozniški izpit), boste tako zares odlično pripravljeni. Z veseljem odgovorimo na vsa vaša vprašanja, povezana s CPP testi oz. vozniškim izpitom kategorije B in drugih kategorij.

Izjemno ugodne cene priprave na vozniški izpit izbrane kategorije

Verjetno vas zanima tudi, koliko vas bo stal vozniški izpit kategorije, za katero želite pridobiti dovoljenje. Tako za pripravljalni tečaj za CPP teste (kategorija B in druge kategorije) kot za ure praktične vožnje vam v naši avtošoli ponujamo zelo ugodne cene. Navdušeni boste nad tem, kako ugodna je lahko kakovostna priprava na CPP teste in glavno vožnjo izbrane kategorije. Vozniški izpit – kategorije B oziroma izbrane kategorije – lahko z našo pomočjo opravite preprosto in poceni. Pripravljalni tečaj za CPP teste poteka vsakih 14 dni. Na tečaj, ki bo izvrstna priprava na CPP teste, se lahko prijavite kar na naši spletni strani. Pripravljalni tečaj za CPP teste v celoti zajema 24 ur, sami CPP testi pa se nato opravljajo pred republiško komisijo (na Kotnikovi ulici 19a v Ljubljani). Vabimo vas, da se skupaj z nami zapeljete do uspešno opravljenega vozniškega izpita – kategorije B oziroma kategorije po izbiri!

Morda ti bo všeč tudi...