Vozniški izpit za avto

Vozniški izpit za avto je za večino praktično obvezen. S približevanjem polnoletnosti tako mnogi začnejo razmišljati, kako hitro opraviti vozniški izpit. Avto lahko sicer začnete voziti že prej. Po opravljenem izpitu poznavanja CPP za avto in najmanj 20 urah vožnje v avtošoli lahko od 16. leta vozite pod nadzorom spremljevalca, kasneje pa opravite še praktični preizkus za vozniški izpit za avto.

Pogoji za vozniški izpit za avto: nujne obveznosti

cpp za avtoDa bi lahko uspešno opravili vozniški izpit za avto, morate prestati več preizkusov. Eden najosnovnejših pogojev, preden se prične priprava na vozniški izpit za avto, je zdravniški pregled, ki velja 3 leta. Za vozniški izpit za avto pa morate opraviti tudi preizkus iz prve pomoči (neomejena veljavnost). Sam vozniški izpit za avto je nato sestavljen iz dveh delov; v sklopu vozniškega izpita za avto boste opravljali teoretično testiranje vašega znanja o CPP za avto in praktični vozniški preizkus – testno vožnjo. Za dobro poznavanje CPP za avto poskrbi kakovosten pripravljalni tečaj. V pomoč vam bo tudi reševanje pol, ki so se pojavile na preizkusih znanja o CPP. Avto boste tako kasneje vozili zares varno, v skladu s CPP predpisi za avto. Da prestanete vozniški izpit za avto, morate obvladati vožnjo v različnih pogojih, kar pomeni tudi poznavanje specifičnih CPP (avtocesta, lokalna cesta …). Dobra teoretična osnova vam vsekakor olajša praktični vozniški izpit za avto. Med samo izpitno vožnjo/praktičnim delom vozniškega izpita za avto vas ne bo moglo nič presenetiti, če boste natančno poznali CPP bodo avtocesta, hitra in lokalna cesta ter druge vrste cest obvladljive z enako lahkoto, zato boste zagotovo uspešno opravili vozniški izpit. Avto boste lahko že kmalu vozili povsem samostojno – naj bo to v Ljubljani ali v majhni vasici.

Najhitrejša pot, da opravite vozniški izpit: avto in druge kategorije

vozniški izpit za avtoZa hitro opravljen vozniški izpit za avto je bistveno dvoje: dobro poznavanje CPP (avtocesta, lokalna cesta idr.) ter izkušen inštruktor vožnje, ki vas pripravi na praktično vožnjo oziroma vozniški izpit. Avto seveda ni izjema, ampak to velja tudi za druga vozila. Če želite čim hitreje opraviti vozniški izpit za avto ali druge kategorije, je prava izbira avtošola 3D – Ljubljana. Naši inštruktorji se lahko pohvalijo z bogatimi izkušnjami in izjemno visokim odstotkom uspešnosti kandidatov – nad povprečjem območja Ljubljane in tudi nad slovenskim povprečjem. Nudimo pa vam tudi dostopne cene ter kakovosten pripravljalni tečaj za preizkus CPP. Približamo vam avtocesto in druge vrste cest ter poskrbimo, da boste lahko hitro začeli s samostojno, predvsem pa varno vožnjo!

Morda ti bo všeč tudi...