Vrtljivi stoli nam olajšajo delo v sedečem položaju

Pisarniško delo in napet življenjski slog, ki ga narekuje mnogo zaposlitev in poklicev, lahko zahtevata, da velik del dneva preživimo sede za pisalno mizo. Pri dolgoročnem preprečevanju zdravstvenih težav s hrbtenico, je izbira kvalitetnega in udobnega vrtljivega pisarniškega stola bistvenega pomena.

Za pravilno, vzravnano telesno držo med delom, ki ga izvajamo sede, poskrbi ergonomsko oblikovan vrtljivi pisarniški stol s premičnim naslonjalom, ki omogoča, da se na njem lahko poljubno nagibamo ter ob enem zlahka dosežemo računalniško tipkovnico, brez da bi pri tem napenjali oči, ramena ali roke.

Vrtljivi stoli

Ker je stol lahko tudi estetski dodatek prostoru in pomemben del notranje opreme, je včasih primerno, da je poleg udobja, ki ga zagotavlja prijeten tudi na pogled. Z reprezentativnim videzom elegantnega vrtljivega stola, se oblikovalci ukvarjajo pred vsem v okviru kategorije direktorskih in operativnih pisarniških stolov. Njihov eleganten in transparenten design se navadno ponaša z ergonomsko strukturo in kvalitetnimi ter estetskimi materiali, kot so aluminij, usnje, krom ipd.

Na področju delovnih strojev najdemo kakovostne vrtljive stole, ki bodo nam in našim zaposlenim omogočili zdravo sedenje in manj naporno delo. Različna delovna področja zahtevajo povsem drugačne delovne stole. Vsi, ne glede na področje uporabe, pa morajo poleg posebnih karakteristik zagotavljati tudi udobno sedenje ter ergonomsko držo.

Morda ti bo všeč tudi...