Varjenje

Smo eden največjih prodajalcev aparatov za varjenje v Sloveniji. Z našimi izdelki zalagamo tako partnerje doma kot v tujini. Jeklo je kovina, kjer se varjenje najbolj pogosto uporablja. Med jekli se povečuje poraba jekel, ki ne rjavijo, pa tudi ogljikovih jekel in barvastih kovin. Naši aparati za varjenje so izjemno primerni za varjenje jekel in tudi ostalih materialov. Procesi varjenja so se v zadnjih letih dodobra spremenili in razvili. Zmanjšalo se je ročno obločno varjenje, povečala pa varjenje MIG/MAG. Naši izdelki so odlična podpora za vse vrste varilnih procesov, saj jih odlikuje visoka kakovost in znani proizvajalci. Zaupajte skoraj trem desetletjem izkušenj in dela na terenu, saj poleg prodaje izvajamo tudi servis vseh aparatov za varjenje iz naše ponudbe.

Varjenje

V naši ponudbi EWM aparati za varjenje ter varilni aparati Telwin

Elektro obločno varjenje z oplaščeno elektrodo je bilo včasih bolj razširjeno, a tudi danes ne pojenja, zato vam za ta delovni proces ponujamo EWM aparate za varjenje ter varilne aparate Telwin. Nekoč so za to vrsto varjenja uporabljali varilne aparate z velikimi transformatorji, vendar jih danes zamenjujejo sodobnejši, tako imenovani inverterski varilni aparati. Ti so lažji in energetsko učinkovitejši. Odlikujejo jih lastnosti in zmogljivosti, kot je anti-stick funkcija, ki zagotavlja, da zalepljene elektrode na zažarijo, ali hot start funkcija, ki omogoča, da se aparat lažje vžge. Pico 160 je EWM aparat za varjenje, ki se ponaša z lahkostjo. Ta močan enofazni inverterski aparat je primeren za varjenje oplaščenih elektrod, tudi fi 4,0 mu ne predstavlja težav, tehta pa manj kot 5 kilogramov. Lahko ga je nositi in je opremljen z ustreznim nosilnim trakom. Idealen je za delo tam, kjer napetost precej niha (gradbišča, terensko delo, dolgi podaljški). Ravno tako kakor varilni aparati Telwin je izjemno varen in idealen za težavne elektrode.

Varilni aparati MIG MAG so primerni za domačo in profesionalno uporabo

Varilni aparati MIG / MAG EWM nemške kakovosti so izjemno prožni glede različnih namenov uporabe pri  tovrstnem varjenju. Zagotavljajo vam, da da bodo izidi procesa kar najbolj optimalni, ne glede na to,  ali delate sami ali v kompleksnih postopkih proizvodnje. Primerni so za različne materiale,  tudi za neželezne kovine,  pri čemer pa je treba izbrati pravi program in tudi ustrezen varilni izvor, s pulzi ali brez. V naši pestri ponudbi varilnih aparatov MIG MAG so izdelki proizvajalcev EWM in Telwin, ki vam jih podrobno predstavljamo in opišemo na spletni strani ali osebno. Vabljeni ste v našo delavnico, kjer se vam bomo osebno posvetili. Izberete lahko prenosno varilni aparat ali mobilnega. V novejšem času so se izdelki in njihove lastnosti izjemno razvili in prilagodili tehnološkemu napredku. Pri nas najdete vedno zgolj najbolj sodobne proizvode, saj sledimo trendom na evropskem in svetovnem področju. To dokazujejo tudi številni standardi in certifikati, ki smo jih pridobili. Svojemu aparatu lahko tako dodate tudi voziček, ki omogoča večjo mobilnost ali hladilno enoto, ki omogoča dolgotrajno varjenje brez prekinitev, saj gorilnik zaradi vodnega hlajenja zdrži dlje. Postopek varjenja MIG in MAG omogoča izjemno čiste in gladke zvare ter je enostaven za avtomatizacijo v kompleksnih delovnih verigah. Uporablja se za lahke kovine in pripadajoče zlitine, nerjaveča ter legirana jekla in navadna jekla, pa tudi za navarjanje izrabljenih delov.

Varilne aparate MMA in vse ostale izdelke najdete na naši spletni strani

EWM varilni aparatVarilni aparati MMA se uporabljajo za elektroobločne postopke varjenja z oplaščeno elektrodo. Sodobni tovrstni stroji so izjemno napredni s tehnološkega vidika, lažji in veliko bolj energetsko učinkoviti od starejših izdelkov. Velikokrat moderni aparati ponujajo možnost različnih načinov varjenja v enem samem aparatu, zaradi česar so še bolj vsestranski in uporabni. V naši ponudbi najdete modele proizvajalcev EWM in Telwin, med katerimi so nekateri trenutno v akcijski ponudbi. Eden od teh je aparat Telwin Technology 216 HD, kjer vam ponujamo komplet v sestavi varilni izvor Telwin Technology 216 ter masa kabel in kabel z držalom elektrod, izdelano v našem podjetju. Ta aparat je primeren za varilne postopke z oplaščenimi elektrodami z enosmernim tokom. Je izjemno lahek in kompakten ter zagotavlja stabilen varilni tok ne glede na nihanje napetosti omrežja. Opremljen je s funkcijami arc force, hot start in anti-stick ter vključuje vgrajene varnostne zaščite (termostatska, pre- in podnapetostna, pa tudi nadtokovni tok in motorgenerator.  MMA varjenje je zlasti uporabno pri korenskih zvarih in zagotavlja manj popačenosti zaradi nadzorovanega vnosa temperature.

Naša spletna stran podaja popolno sliko naše ponudbe izdelkov, v kateri je poleg varilnih aparatov tudi pestra paleta zaščitnih izdelkov in varilnih dodatkov. Priporočamo vam izjemno kakovostne avtomatske zaščitne maske, zračne plazme ali gorilnike. Seveda ne manjkajo niti TIG elektrode, čistilci varov ter polnilci in štarterji. Med izdelki zaščitne opreme najdete rute, varilne odeje, varilske rokavice ter zaščitna oblačila, med katerimi so zaščitni rokavi, predpasniki ter jakne. Vsi kosi so opremljeni s protipožarnimi sloji in zagotavljajo izjemno visoko raven zaščite, ki je pri tako tveganih in kompleksnih delovnih nalogah nepogrešljiva. Vse izdelke si lahko pri nas ogledate tudi v živo in jih preskusite v naši delavnici. Oglasite se nam po telefonu ali elektronski pošti, veseli vas bomo.

Morda ti bo všeč tudi...