Zalivanje vrta

Zalivanje vrta še nikoli ni bilo tako enostavno in optimalno. Najučinkovitejše zalivanje dosežemo z avtomatizirano pomočjo. Namakalni sistem za vrt nam lahko občutno olajša zalivanje vrta, če je avtomatiziran pa še toliko bolj, saj je za vaš vrt poskrbljeno tudi, ko ste dalj časa zdoma. Ustrezni namakalni sistem za vrt poskrbi za optimalno zalivanje vrta, kjer pridelujete svojo zelenjavo ali zgolj za vašo zelenico, ki bo ravno prav zalita izgledala brezhibno.

Zalivanje vrta Rar Novi

Avtomatiziran namakalni sistem za vrt – nepogrešljiva pomoč, ko ste zdoma

Z avtomatiziranim zalivalnim sistemom preprosto nastavite intervale in čas zalivanja, lahko tudi za vsako vejo sistema posebej in mirno odidete zdoma. Kateri namakalni sistem za vrt boste izbrali pa je odvisno od terena, velikosti in rastlinja ter pridelkov v njem. Takrat smo tu za vas. Podjetje RAR Novi je specializirano za izdelavo rastlinjakov in zimskih vrtov, v naši ponudbi pa so tudi zalivalni sistemi vseh vrst, vedno na zalogi pa je tudi oprema, cevi za kapljično zalivanje, črpalke in drugo.

Namakalni sistem za vrt cena

Cev za namakanje v rožnih in zelenjavnih gredicah

Vse vrtne površine potrebujejo vodo, ne potrebujejo pa vse rastline enake količine. Zelenice običajno škropimo, to pa ni primerno za zelenjavni vrt in cvetlične grede, neustrezno zalivanje vas namreč lahko stane zelenjavnega pridelka. Zato imamo v naši ponudbi cev za namakanje. Najbolj vsestranski sistem za zalivanje vrta je kapljični namakalni sistem. Bistveni elementi so črpalka, filter vode, primarni vod z odcepi za vsako gredo in cev za namakanje. Možna je tudi uporaba alternativnih vodnih virov, kjer črpalka izkorišča vodo iz zbiralnikov deževnice. Takšno zalivanje vrta je tudi bolj ekonomično, ker ne porabljamo pitne vode, kapljično doziranje pa preprečuje prekomerno zalivanje in izhlapevanje vode. Ker črpalka, cev za namakanje in druga oprema kapljičnega sistema, deluje pri nižjem tlaku, je zalivanje vrta tudi energetsko varčno. Vso opremo vrhunske kvalitete, cevi za namakanje, pršilce, kapljalnike in drugo, dobite pri nas. RAR Novi vam z veseljem pomaga poskrbeti za brezhiben vrt in bogate pridelke.

Morda ti bo všeč tudi...