Zalogovniki tople vode cena

Zalogovniki tople vode zagotavljajo prijetno toploto po ugodni ceni in ceniku

zalogovniki za toplo vodo

Zalogovnik tople vode lahko v podjetju THS dobite po zelo ugodni ceni. Če za ogrevanje uporabljamo kotel na leseno biomaso, toplotno črpalko ali solarni sistem, je nujen element tudi zalogovnik vode. Zalogovnik tople vode iz kotla in ostalih virov prevzema razpoložljivo energijo in jo dovaja v grelna telesa. Takšen zalogovnik toplote omogoča, da lahko s shranjeno energijo ogreva prostor še kar nekaj časa. Če vas zanima cena zalogovnika tople vode, obiščite našo spletno stran in si oglejte cenik. Veseli pa bomo tudi vašega obiska. Z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri zalogovnika za toplo vodo.

Zalogovniki vode – pomemben element v sistemu ogrevanja

V podjetju THS se ukvarjamo s prodajo vodovodne in plinske instalacije, centralne kurjave in sanitarne keramike, velik poudarek pa dajemo področju alternativnih virov, kot so toplotne črpalke, kamini in solarni sistemi. Ponujamo vam kakovostne izdelke, med drugim tudi zalogovnike tople vode po izjemni ceni. Verjetno ni potrebno poudarjati, kako pomembni so zalogovniki vode v celotnem sistemu ogrevanja, saj shranjujejo energijo in omogočajo ogrevanje sanitarne vode. Če ne veste, kateri zalogovnik vode izbrati, se obrnite na nas. Z veseljem vam bomo svetovali pri nakupu zalogovnika tople vode in vam ponudili najboljšo ceno.

Zalogovniki vode Profi line

Zalogovnik vode cenik

V podjetju THC vam ponujamo sedem serij za optimalen ogrevalni sistem in gretje sanitarne vode:

  • Serija PS: zalogovniki vode iz kakovostnega jekla za akumulacijo ogrevalne vode.
  • Serija ALFA: zalogovniki tople vode, ki omogočajo zbiranje vode na najustreznejši temperaturi v različnih točkah.
  • Serija COOL: zalogovniki tople vode in toplote, ki se uporabljajo za akumulacijo ogrevalne in hladilne vode (mogoča tudi izdelava po naročilu).
  • Serija BETA: plastno kombiniran zbiralnik vode za sanitarno vodo in akumulacijo ogrevalne vode.
  • Serija GAMMA: proizveden za sanitarno vodo in akumulacijo ogrevalne vode. Na zalogovnik za toplo vodo se lahko priključijo različni sistemi ogrevanja, kot so plin, olje, leseni sekanci ali peleti.
  • Serija SIGMA: kombinirani in proizvedeni zalogovniki tople vode za ogrevanje sanitarne vode (v notranjosti rezervoarja) in akumulacijo ogrevalne vode.
  • Serija ZETA: zalogovnik vode proizveden za sanitarno vodo in akumulacijo ogrevalne vode, na katerega se lahko priključijo različni sistemi ogrevanja (tudi toplotne črpalke).

Prednosti naših zalogovnikov tople vode po ugodni ceni so: majhna velikost in teža ter minimalen prostor, ki ga potrebujemo za vgradnjo; veliko funkcij; mogoče je povezati več virov ogrevanja; higienska proizvodnja za pripravo tople sanitarne vode.

Cenik in cena zalogovnikov toplote

Ponujamo vam ugodno ceno zalogovnikov toplote. Cenik je na voljo na naši spletni strani, lahko pa nas tudi pokličete in povprašate o ceni.

Morda ti bo všeč tudi...