Zaščitna oprema

ČeladaZaščitna oprema je obvezen dodatek pri delu, saj se lahko z uporabi primerne zaščitne opreme zaščitimo pred dejavniki iz okolja, na katere ne moremo vplivati. Ker smo pri vsakem izmed del izpostavljeni različnim dejavnikom tveganja, je potrebno zaščitno opremo in oblačila izbrati glede na vrsto dela, ki ga opravljamo. Tako bomo poskrbeli za maksimalno zaščito in zmanjšali vplive dejavnikov tveganja. Številnim nevarnostim smo izpostavljeni pri delu v gozdu. Gozdarji namreč opravljajo svoje delo na velikih višinah in z izjemno nevarnimi pripomočki, zato so pri delu še posebej ogroženi. Uporaba primerne gozdarske zaščitne opreme, izdelane iz trpežnih materialov nas lahko zaščiti pred različnimi nevarnostmi, ki na nas pretijo pri delu v gozdu. V podjetju Trgos smo za vas pripravili pestro ponudbo zaščitne opreme, med katero sodi tudi gozdarska zaščitna oprema, izdelana iz trpežnih materialov, na voljo pa je po zelo ugodni ceni. Svetujemo vam, da nas obiščete in skupaj bomo izbrali primerna oblačila glede na delo, ki ga opravljate.

Gozdarska zaščitna oprema je obvezna oprema pri delu v gozdu

Zaščitna maskaGozdarska zaščitna oprema vključuje gozdarsko čelado iz polietilena, rokavice, bluzo, škornje in drugo opremo. Pri izbiri gozdarske zaščitne opreme smo še posebej osredotočeni na izbiro primernih materialov, ki morajo biti trpežni. Gozdarska čelada iz polietilena vključuje nastavljiv glušnik, gibljiv mrežast vizir za gozdarje in nastavljiv notranji okvir. Ima tudi trak proti potenju, zato nam med delom zagotavlja udobje. Ključnega pomena je tudi uporaba gozdarskih rokavic, ki imajo ojačano usnje na členkih in manšeto, dolgo kar 15 centimetrov. Prav tako so ojačane tudi na dlani in palcu. V podjetju Trgos vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri zaščitne opreme, zato nas brezskrbno obiščite. Osebna zaščitna oprema je na voljo po ugodni ceni.

Zaščitna oprema za vsakega delavca

Zaščitna oprema je obvezna oprema pri delu tako v delavnici, kot tudi na prostem. Naša naloga pa je, da zaščitno opremo izberemo tako, da pri tem upoštevamo tudi dejavnike, ki nas pri delu ogrožajo. V podjetju Trgos boste našli zaščitno opremo za vsako delo oziroma delavca. Pri delu z nevarnimi snovmi ne pozabite na zaščitno masko za dihala, ki vas bo zaščitila pred vdihovanjem strupenih delcev v telo. Vabimo vas k ogledu ponudbe podjetja Trgos, v katerem boste zagotovo našli primerno opremo zase.

Morda ti bo všeč tudi...