Zbiralnik deževnice – zmanjšanje porabe vode iz vodovoda

Podjetje Ekohit  s sedežem v Šentvidu pri Stični se ukvarja s prodajo cistern za vodo, bioloških čistilnih naprav ter zbiralnikov deževnice. Zavedamo se, da je skrb za okolje izjemno pomembna, obenem pa skrbimo, da so naše stranke zadovoljne z našimi izdelki, zato nudimo kvalitetne podzemne zbiralnike deževnice in pitne vode v različnih velikostih, ki zmanjšajo porabo vode iz vodovoda. Podzemni zbiralniki deževnice so enostavni za vgradnjo, obenem pa je takšen zbiralnik vode na vrtu tudi izjemno poceni. V kolikor si tudi vi želite zbiralnik deževnice nas kontaktirajte ali obiščite osebno v salonu.

zbiralnik deževnice

Zbiralnik deževnice – kakovostna izvedba slovenske izdelave

Skrb za okolje je v današnjem času izjemno pomembna, zato v našem podjetju sledimo tem smernicam in nudimo eko podzemne zbiralnike deževnice. S takšnim zbiralnikom deževnice lahko zmanjšate porabo vode iz vodovoda, kjer ni potrebe po pitni vodi (pranje, pomivanje, splakovanje stranišč) in tako zavarujete vodne vire in poskrbite za lepšo prihodnost vas in vaših najdražjih.  Zbiralniki deževnice so visoke kakovosti, izdelani iz poliestra, slovenske izdelave in primerni tako za zbiranje deževnice kot tudi v obliki zbiralnika za pitno vodo. Zbiralnik vode na vrtu je narejen iz zelo vzdržljivega materiala, 100% vodotesn in primeren za vgradnjo v tla do globine 2,5 metra.

zbiralniki deževnice

Podzemni zbiralnik deževnice – hitra vgradnja in enostavna uporaba

Podzemni zbiralniki deževnice so v podjetju Ekohit stalno na zalogi in tako dobavljivi takoj. Ob nakupu zbiralnika vode 10000 l ali druge velikosti vam zagotavljamo 50-letno garancijo na obstojnost materiala ob pravilni vgradnji, ki je izjemno hitra, uporaba podzemnega zbiralnika deževnice oz. pitne vode pa je zelo enostavna, saj polietilenski material omogoča enostavno in hitro čiščenje. Zbiralniki vode 10000 l in ostale velikosti imajo možnost nadgradnje s standardnim eko programom. Prepričani smo, da se boste tudi vi pridružili našim zadovoljnim uporabnikom zbiralnikov deževnice. Ekohit je pravi naslov za vas.

Morda ti bo všeč tudi...