Železna platišča in ostala platišča za avto so pri nas najcenejša

Železna platišča, alu platišča in ostala platišča za avto so vam na voljo v spletni trgovini podjetja Zaverski. Ukvarjamo se s prodajo različnih platišč za različne tipe avtomobilov, pri nas pa lahko dobite ne samo najcenejša platišča, temveč tudi kakovostne pnevmatike. Prav tako pa vam ponujamo storitev avtooptike in avtoservisa ter menjavo pnevmatik. Če potrebujete nova železna platišča ali razmišljate o nakupu aluminijastih, potem smo mi zagotovo pravi naslov za vas. Pri izbiri platišč vam bomo ustrezno svetovali in razložili, kaj pomenijo oznake na njih. Za lažje iskanje pa lahko uporabite tudi naš konfigurator.

Kakšna platišča za avto naj izberem?

Železna platišča so klasika. Gre za zelo trdna in kakovostna platišča, ki jih lahko v naši ponudbi najdete v različnih dimenzijah in za različne tipe avtomobilov. Naša ponudba je pestra in raznolika, zato smo prepričani, da boste v njej našli primerna železna platišča ali katerakoli druga platišča za vaše vozilo. Zadnje čase železna platišča vse bolj izpodrivajo aluminijasta, ki imajo v primerjavi z ostalimi (jeklena/kovinska) kar nekaj prednosti, o katerih bomo več povedali v nadaljevanju. V splošnem velja, da so železna platišča zaradi svoje konstrukcije in trdnosti bolj primerna za vožnjo v zimskih razmerah, čeprav najnovejša dognanja govorijo v prid alu platiščem. Železna platišča so tudi cenovno bolj ugodna kot alu platišča, so zelo odporna na poškodbe in lahko vzdržujejo idealno temperaturo zavornega sistema vašega avtomobila. Še vedno niste prepričani, s katerimi platišči bi opremili vaš avtomobil oziroma kakšna platišča za avtomobil so najboljša? Vabimo vas, da si ogledate celotno ponudbo na naši spletni strani. Če pa imate kakršnokoli vprašanje, pa nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri.

 

Železna platišča

Najcenejša platišča niso vedno najboljša platišča

Na trgu lahko najdete veliko ponudnikov platišč, ki železna, alu platišča in ostala platišča za avto ponujajo po izredno nizkih cenah. Pri platiščih za avto velja podobno kot pri pnevmatikah. Kakovost je navadno dražja. Svetujemo vam, da pri izbiri platišč ne skoparite, kot to ne delate pri izbiri pnevmatik. Le primerna jeklena platišča ter ostala platišča in pnevmatike lahko zagotovijo popolno varnost za vas in ostale udeležence v prometu. Ko iščete platišča, ne iščite samo najcenejša platišča. Prepričajte se o kakovosti in referencah.

Aluminijasta platišča so vse bolj priljubljena

Večina kupcev se odloča za nakup aluminijastih platišč predvsem zaradi videza, vendar imajo alu platišča veliko prednosti pred ostalimi. Ena izmed njih je zmanjšanje nevzmetenih mas, kar vpliva na samo stabilnost vozila. Z zmanjšanjem nevzmetene mase z aluminijastimi platišči se zagotovi natančnejše upravljanje z vozilom in boljše obnašanje v zavojih. Prav tako pa vozilo, ki je opremljeno z alu platišči lahko boljše zavira in pospešuje, saj se zmanjšajo rotacijske sile na vozilu. Aluminijasta platišča prav tako ponujajo boljše hlajenje zavor, saj so tovrstna platišča odličen toplotni prevodnik, ki pospešeno odvajajo toploto od zavor, kar zmanjšuje nevarnost pregrevanja zavor med vožnjo. Še vedno niste prepričani, katera platišča izbrati? Železna ali aluminijasta? Preverite našo ponudbo novih in rabljenih platišč na spletni strani. Iskanje je preprosto, saj v iskalnik samo določite željene dimenzije in pregledate zadetke. Nato pa željeno naročite v naši spletni trgovini. Naročeno blago bo v najkrajšem možnem času na vašem naslovu.

platišča za avto

Ne izbirajte le najcenejše, izberite kvalitetno!

Kakovost izdelave je pri platiščih ključnega pomena, ne glede na to, ali gre za alu ali železna platišča. V kolikor platišče ne nudi dobre trdnosti, velike zmogljivosti in zmanjšanje teže, ga zagotovo ni priporočljivo kupiti. Zato vam svetujemo, da se pred nakupom obvezno pozanimate o kakovosti in referencah proizvajalca. Pri izbiri vam bomo z veseljem pomagali tudi zaposleni v podjetju Zaverski, ki imamo s platišči in pnevmatikami ogromno izkušenj. Če vas zanima, kaj pomenijo oznake platišč, vam lahko tudi pri tem pomagamo. Prepričani smo, da boste v naši ponudbi našli, kar iščete in kar potrebujete. Za več informacij nas lahko kontaktirate preko preko telefona ali elektronske pošte, lahko pa nas obiščete v naši servisni delavnici v Mariboru.

Ste že preizkusili naš konfigurator platišč?

Sedaj lahko primerna platišča za avtomobil najdete še hitreje. Konfigurator platišč namreč omogoča iskanje dimenzijsko ustreznih platišč za vaše vozilo. Če se odločite za večja platišča, lahko dobite informacijo o predlaganih dimenzijah pnevmatik, ki ustrezajo TUV in na podlagi katerega je možna homologacija platišč in pnevmatik. Konfigurator oziroma povezava omogoča pregleden vpogled v dimenzijo pnevmatik za vaše vozilo, ki jih je določil proizvajalec. Naveden je tudi tlak polnjenja pnevmatik, mase prtljage, oznake itd. Če želite preveriti, katera dimenzija pnevmatik in platišč je primerna za vaše vozilo, vam nudimo povezavo do spletne baze Republike Slovenije, kjer so navedeni identični podatki, kot so zapisani v homologacijskem kartončku vašega vozila. Za vpogled v podatke o vašem vozilu potrebujte številko prometnega dovoljenja in registrsko številko vozila.

Morda ti bo všeč tudi...