Ženske pričeske

Urejena pričeska predstavlja piko na i urejenega videza vsake ženske. Zato je izbira pričeske izjemno pomembna. Pri izbiri ustrezne in moderne ženske pričeske si lahko pomagate z obliko vašega obraza. V grobem ločimo ovalen, podolgovat, srčast in kvadraten obraz. Skoraj noben obraz ne sodi samo v eno kategorijo, ampak je kombinacija vsaj dveh tipov obraza.
Skrbno izbrane ženske pričeske lahko obenem dobro prikrijejo razne pomanjkljivosti, ki jih hočete zakriti, poudarijo pa tiste poteze in prednosti, ki jih želite izpostaviti. Možnosti oblikovanja je nešteto in v le nekaj trenutkih lahko popolnoma spremenite vaš videz. Izbiro prave ženske pričeske pa vam bo olajšal tudi frizer.

ženske pričeske

Dober frizer bo poskrbel za vedno moderne ženske pričeske

Moderne ženske pričeske so namenjene vsem generacijam in vsem slogom, zato smo prepričani, da boste med njimi zagotovo našli takšno, ki vam bo popolnoma ustrezala. Če se niti s pomočjo kataloga ne morete odločiti, kakšna pričeska vam bi najbolje ustrezala, pa je najbolje, da prisluhnete nasvetom frizerja. Ne nazadnje je prav on strokovnjak s tega področja.
Dober frizer namreč nenehno spremlja modne trende in se izobražuje. Vedno vas bo poslušal in vam svetoval idealno striženje las glede na obliko obraza, linije glave, tip las ter vašo osebnost in vaš slog.

moderne pričeske

Ženske pričeske za posebne priložnosti

Dnevi postajajo krajši, noči pa daljše. In te so kot nalašč ustvarjene za vesele zabave, druženje in praznovanje. Za takšne priložnosti je poleg modnih oblačil in zanimivih dodatkov nepogrešljiva tudi ustrezna pričeska. Ne glede na to, ali je to zabava v nočnem klubu, poslovna zabava s sodelavci ali pa dekliščina. Z malo truda lahko na kakršnikoli zabavi poskrbite za senzacionalen učinek, pri čemer vam bo pričeska za posebne priložnosti v veliko pomoč. Omislite si zanimivo in elegantno pričesko, ki bo odstopala od vaše običajne. Dobro pa si je zapomniti, da pričeske za posebne priložnosti ne smejo biti preveč zapletene in zamudne, temveč morajo zagotoviti dolgotrajno obstojnost.
Odločite se lahko za elegantno pričesko v stilu sleek-look, kodrasto pričesko, prišesko s spletenimi kitami ali morda visoko speto ali napol visoko speto pričesko z najrazličnejšimi modnimi dodatki. Svečana pričeska z velikim volumnom, ki vam bo pričaral bogato razkošje in visoko eleganco, bo poskrbela za vaš zvezdniški trenutek in samozavesten nastop.

Obiščite frizerske salone Lassana, kjer bodo izkušeni frizerji poskrbeli za vedno moderne pričeske. Med njimi so tudi modne kratke pričeske, ki se pogosto izkažejo za dobro izbiro.
Vabljeni.

Morda ti bo všeč tudi...