Zidani kamini na drva: tudi za moderne domove

Podjetje Peči Keramika d. o. o. je sodobno podjetje, ki se ukvarja z izdelavo in montažo ter dobavo različnih kaminov, kaminskih peči, zidanih kuhinj in pečnic. Pri svojem delu uporabljamo naravi in človeku prijazne materiale, zato ste lahko ob nakupu naših produktov popolnoma brez skrbi. Zagotavljamo vam, da boste pri nas dobili kakovosten zidani kamin na drva, s katerim boste več kot zadovoljni. Pri nakupu zidanih kaminov vam bomo tudi ustrezno strokovno svetovali. Nudimo vam celovite storitve pri nakupu zidanega kamina na drva, peči, zidane kuhinje itd. To pomeni, da vam bomo strokovno svetovali, izdelali ali dobavili, dostavili in montirali zidani kamin ali katerokoli drugo izbrano peč. Za svoje zidane kamine in ostale produkte garantiramo s kar 24 mesečno garancijo. Obiščite nas na sedežu podjetja ali nam pošljite povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo in ceno.

zidani kamini

Različne vrste notranjih kaminov na drva: tudi moderni zidani kamini

V naši ponudbi boste našli veliko različnih vrst kaminov, med njimi tudi zidani kamin na drva. Zidani kamini so idealna rešitev za funkcionalno ogrevanje prostora. Pričarajo pa tudi izredno toplo in romantično vzdušje v prostoru, saj lahko plamen opazujete skozi lična steklena vrata. Zidani kamini na drva bodo omogočili, da se vaš prostor ugodno segreje, hkrati pa boste lahko uživali v pogledu na plamen. Notranji zidani kamini na drva omogočajo okolju prijazno ogrevanje z nizkimi stroški. Kamini in peči so vse bolj priljubljena izbira mnogih posameznikov. Tudi v sodobne domove je mogoče vgraditi moderen zidani kamin, ki bo prekrasen estetski element v sodobnem domu. Za več informacij o cenah, oblikah, dimenzijah in barvah zidanih kaminov nas pokličite ali pošljite povpraševanje. Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.

zidani kamini na drva

Strokovno svetovanje pri nakupu zidanega kamina po ugodni ceni

Če ste v dvomih, kakšen zidani kamin ali peč izbrati za vaš dom, potem vam bomo z veseljem pomagali. Svetovali vam bomo, kaj je najprimernejša izbira za vas glede na prostor, ki ga imate na razpolago. Zidani kamini in ostale peči so pri nas na voljo po izredno ugodnih cenah.

Morda ti bo všeč tudi...