Žlebovi

ŽleboviŽlebovi so sicer lahko lep dodatek na naši strehi, vendar pa njihova funkcija ni samo estetska. Danes lahko izbiramo med različnimi oblikami in barvami žlebov in tako ustvarimo izjemen zaključni videz strehe. Na voljo so v rdeči, beli, zeleni, srebrni, sivi in črni barvi, zaradi česar ni težko izbrati žleba, ki se bo lepo podal na našo streho. Žlebovi imajo torej poleg estetske funkcije tudi drugačen namen. Namenjeni so namreč odvajanju odvečne vode (deževnice) s strehe, ki jo vodijo stran od strehe. Brez žlebov bi streha kmalu pričela zamakati, kar bi lahko poškodovalo fasado in druge elemente hiše, nastali pa bi tudi veliki finančni stroški. V podjetju Skrin vam svetujemo, da pred nakupom novega žleba dobro premislite in se posvetujete s strokovnjakom. Izbira nekvalitetnih materialov lahko moti osnovni namen žlebov in onemogoča odtekanje deževnice. Materiali morajo biti odporni na različne vremenske razmere. Najpogosteje se uporabljajo kovine, kot so aluminij, pocinkana pločevina, baker ter mešanica cinka in titana. Cenik strešnih žlebov lahko preverite tudi v našem podjetju.

Žleb po ugodni ceni

Pri nakupu žleba po ugodni ceni smo pozorni predvsem na kvaliteto izdelave in izbrani material. Cenejši žlebovi slabše kvalitete lahko poškodujejo fasado in povzročijo tvorbo blato v okolici hiše, zaradi česar bo potrebna obnova, ki pomeni tudi večji finančni vložek. Žleb visoke kvalitete uvrščamo med ekonomične in kakovostne žlebove z dolgo življenjsko dobo, ki svojo funkcijo opravljajo nemoteno. Če se odločite za nakup cenejšega žleba, v prvi vrsti preverite njihovo kvaliteto. Najcenejše žlebove visoke kvalitete, izdelane iz vzdržljivih in odpornih materialov, boste našli tudi v našem podjetju. Cenik žlebov vam bomo posredovali po predhodnem povpraševanju.

Žlebovi v podjetju Skrin

 

žleb

Žlebovi morajo biti v prvi vrsti funkcionalni, nadalje pa je pomembna tudi njihova zunanjost, ki prispeva ogromno k celotnemu zaključnemu videzu naše strehe. V podjetju Skrin se zavedamo tudi estetske funkcije žleba, zato smo za naše stranke pripravili pestro ponudbo.  Učinkovitost žlebov smo združili z estetskostjo in ugodnimi cenami, zaradi česar našim strankam ponujamo žlebove po konkurenčnih cenah, ki predstavljajo popolno celoto in  najbolj optimalno izbiro, kadar je govora o odvodnjavanju streh. Vabljeni v Skrin!

Morda ti bo všeč tudi...