Zobni vsadki cene

zobni vsadki postopekCene zobnih vsadkov se razlikujejo, kakor se razlikujejo strokovnjaki, ki implantacijo opravljajo. Pri iskanju zanesljivega in strokovnega specialista, ki bo poskrbel za vaše zobne vsadke, cena ne bi smela biti glavni kriterij. Pomembno je, da postopek vsaditve zobnih vsadkov opravi izkušen, zanesljiv, strokoven in natančen specialist z izkušnjami, ki bo svoje delo opravil kvalitetno. Če se odločite za postopek implantacije v naši ambulanti, vam zagotavljamo vrhunsko storitev. Izkušnje naših pacientov so pozitivne, zato smo prepričani, da boste tudi vi zadovoljni z vrhunsko opravljenimi storitvami, prijaznim in celostnim pristopom, pa tudi z kvaliteto zobnih vsadkov in ostalih storitev.

Postopek vsaditve oziroma vgradnje zobnega vsadka

Pred odločitvijo za zobne vsadke se večina od nas sprašuje o bolečinah in postopku zdravljenja. Naj vas pomirimo. Postopek implantacije zobnega vsadka je neboleč, bolečine pa so prisotne v manjši meri v času zdravljenja in okrevanja. V naši ordinaciji postopek vsaditve zobnega vsadka poteka v štirih fazah:

  1. Prvo srečanje s pacientom, diagnostična slika CB CT ali digitalni ortopan, postavljanje diagnoze in temeljit specialistični pregled ter svetovanje o možnosti rešitve oskrbe zobovja.
  2. Planiranje oralne rehabilitacije oziroma posega.
  3. Poseg vstavitve zobnih vsadkov pod lokalno anestezijo, pri katerem kirurg v kost čeljusti pritrdi titanski vijak, zašije rano in pusti, da se zaraste s kostjo.
  4. Okrevanje in nadaljnjo zdravljenje. Po naših izkušnjah je čas zaraščanja zobnih vsadkov od tri do šest mesecev. V tem času lahko izdelamo za pacienta začasno krono. Zdravljenje nadaljujemo z izdelavo novega zoba, mostička ali proteze.

Cena zobnega vsadka – najboljša v Sloveniji

Cene zobnih vsadkov v Sloveniji se razlikujejo, v Dentalni Akademiji pa vam celostno storitev zobnih vsadkov ponujamo po neverjetni ceni. Smo ekipa izkušenih strokovnjakov z bogatimi izkušnjami na področju zobnih vsadkov. V Dentalni Akademiji je cena posameznega zobnega vsadka samo 499 €. Cena zobnega vsadka je sicer odvisna od tega, koliko zobnih vsadkov želite imeti ter iz katerega materiala so narejeni zobni vsadki. Za vse informacije o storitvah smo vam na voljo v Dentalni Akademiji, vabimo pa vas tudi, da se naročite na brezplačen pregled, kjer boste izvedeli vse o nebolečem postopku vstavitve zobnih vsadkov ter zdravljenju, okrevanju. Oskrba z zobnimi vsadki je postala dostopna, pri nas pa boste dobili tudi vrhunsko oskrbo. Naši zobni vsadki so estetsko dovršeni, stabilni, trajni in skoraj nemogoče jih je razlikovati od naravnih zob. Povrnite si zdrav in sproščen nasmeh po ugodni ceni.

Zobni vsadki cene

Morda ti bo všeč tudi...