Zobni vsadki – ugoden cenik zobnih vsadkov

zobni vsadki SlovenijaZobni vsadki so nadomestki zob, ki jih vgradimo v čeljust. Z drugimi besedami – gre za nosilce, ki nam omogočajo pritrditev zobne proteze, mostička, pa tudi zobne prevleke. O zobnih vsadkih je v zadnjih nekaj letih ogromno govora, saj nam omogočajo nadomestitev manjkajočih zob, ki so izpadli bodisi zaradi nepravilne zobne higiene ali bolezni dlesni in zob, ki so v večini primerov dedne, zaradi česar na njihov nastanek ne moremo vplivati. Ogromno pa je tudi govora o ceniku zobnih vsadkov, saj lahko odločitev zanje precej oklesti naše finančno stanje. Z odločitvijo za implantate si lahko povrnemo lep, samozavesten in sproščen nasmeh, ki lahko bistveno vpliva na naše boljše počutje in odpravi potrebo po skrivanju nasmeška, s katerim nikakor nismo zadovoljni. Če si želite nadomestiti manjkajoče zobe s kvalitetno izvedbo zobnih vsadkov, potem smo v podjetju Dentalna akademija pravi naslov za vas. Nudimo vam ugoden cenik zobnih vsadkov, ki vam omogoča doseganje zdravega in lepega nasmeha po zelo ugodni ceni. Cene zobnih vsadkov so v Dentalni akademiji prijazne do strank – za en zobni vsadek boste odšteli le 499€, kar je v primerjavi z drugimi ponudniki storitev izjemno ugodna cena za kvalitetno opravljeno storitev.

Zobni vsadek – cenik, ki omogoča prihranek pri doseganju lepega nasmeha

Cenik zobnih vsadkov je zagotovo eden izmed ključnih dejavnikov, na katere pomislimo pri odločanju o namestitvi zobnega vsadka. Gre namreč za kirurški postopek, ki ga izvedemo v lokalni anesteziji, saj vijak vstavimo v čeljustno kost, nanj pa kasneje namestimo tudi zobno krono. O ceniku zobnih vsadkov in o postopku vsaditve zobnih vsadkov implantatov nas lahko povprašate v Dentalni akademiji, kjer smo strokovnjaki na področju nadomeščanja manjkajočih zob.

Zobni vsadki – nadomestek enega ali več zob

zobni vsadki cenaZobni vsadki nam omogočajo nadomestitev enega zoba, pri čemer brušenje sosednjih zob ni potrebno, prav tako pa lahko z njihovo pomočjo nadomestimo večje število zob ali celo totalno protezo. Takšne proteze so v vsakem primeru bistveno stabilnejše od klasičnih protez, zaradi česar je v primeru potrebe po nadomestitvi večjega števila zob pametno razmisliti tudi o zobnih vsadkih. Če vas zanimajo storitve namestitve zobnih vsadkov v Sloveniji po ugodni ceni, nas obiščite v Dentalni akademiji, kjer smo za zdrav nasmeh pripravljeni narediti popolnoma vse!

Morda ti bo všeč tudi...