Aluminijasta ali masivna vhodna vrata – težka izbira?

Aluminijasta vhodna vrata zaradi tehnologije proizvodnje na visokem nivoju ne navdušujejo le po Sloveniji, temveč po vsem svetu. Nobenega drugega vhoda ne krasijo tako inovativne oblike, kot smo jih deležni pri ALU vratih. Če jim želimo dodati osebno noto, se lahko odločimo za izdelavo po meri, pri čemer so upoštevane čisto vse naše želje in pričakovanja. Gre za odličen način izbire, če med obstoječo ponudbo na trgu ne najdemo tistih aluminijastih vhodnih vrat, ki bi nas prepričala v vseh pogledih. Raznoliki dizajni, različne barve in izvedbe ter inovativne oblike kljuk se hitro ujamejo s čisto vsakim objektom, ne glede na to, ali gre za stanovanjski objekt oziroma za poslovni prostor. Vse premalokrat pomislimo na dejstvo, da vhod označuje naš življenjski slog. Na podlagi vhoda obiskovalec pridobi prvi vtis o nas, zato je izbira izjemno pomembna. Potrebno si je vzeti dovolj časa preden dejansko vstopimo v razstavni salon in si ogledamo obstoječe možnosti. Aluminijasta vhodna vrata so poleg masivnih lesenih zelo pogosta izbira. Oboja so varna, trpežna in imajo dolgo življenjsko dobo. Odločimo se lahko tudi za kombinacijo obojega in tako združimo oba izjemno priljubljena in trpežna materiala. Les bo v dom prinesel posebno toplino, aluminij pa objekt zaščitil pred vremenskimi vplivi. Takšen vhod je izjemno trpežen, nezahteven za vzdrževanje in sodobnega videza. Aluminijasta vhodna vrata Pirnar ne poznajo meja. Njihova čudovita lastnost je, da se prilagodijo vsakomur!

Aluminij vhodna vrata

Naj objekt zaživi na novo

Si želite popestriti videz objekta, pa ne veste kako to storiti? Če so vaša vhodna vrata že dotrajana, ste pravkar našli pravo rešitev. Nadomestite jih lahko s čudovitimi in trpežnimi aluminijastimi, ki bodo nase pritegnila vsak pogled. Le-te plenijo pozornost tako z različnimi nivoji površin, kot s presenetljivo čisto in popolno gladkostjo. Vsaka kljuka je mojstrovina zase, ki ponoči zaradi osvetlitve vzbuja nove vzdihe občudovanja. Če izberete do štirikratno zasteklitev boste deležni še neskončne igre vzorcev in tekstur. Definitivno gre za vhod, ki kar vliva samozavest. Prav tako odlična izbira so masivna vhodna vrata, ki jih odlikujejo izjemno visoka kakovost, odlično tesnjenje in zelo kakovostno okovje. Les privabi ogromno pogledov, hkrati pa oddaja posebno toplino, ki prevzame vsakogar. Les je v tem primeru slojno lepljen, da je primeren za uporabo, pa mora biti uležan. Mnogi so napačno prepričani, da je takšen masivni vhod na pogled dolgočasen, saj imamo danes toliko različnih načinov popestritve, zaradi katerih je včasih zelo težko izbrati tiste prave. Aluminijasta vhodna vrata so na voljo v različnih modelih, izmed katerih so nekateri bolj zadržani, spet drugi pa izstopajo. Izberete lahko poljubno dimenzijo, poljuben slog in eno od desetin oblik znotraj tega sloga. Na voljo imate prav tako poljubno barvo in poljubno obdelavo površine. Med ročaji, potezali, tolkali in ključavnicami je desetine možnih kombinacij, ki bodo razveselile tudi najbolj zahtevne. Pri Pirnarju, ki ne navdušuje le uporabnike v Sloveniji, temveč tudi po vsem svetu, je mogoče čisto vse. ALU zunanja vhodna vrata so mojstrsko delo, saj so detajli ročno izdelani in zato še bolj cenjeni.

Pomembne lastnosti kakovostnih aluminijastih vhodnih vrat

Brez dvoma je tudi izgled tisti, ki nas vodi pri odločanju za določen model vhoda, vendar moramo pomisliti še na druge lastnosti, ki določajo kvaliteto aluminijastih ali masivnih  vhodnih vrat. Pomisliti je potrebno na zaščito pred vlomi, ki jih v zadnjih časih ni malo. Še posebej če živimo na območju, kjer se vlomi odvijajo pogosto, je pametno razmisliti o protivlomni funkciji. Ena izmed možnosti je zaklepanje in odklepanje ALU vhodnih vrat na prstni odtis, katerega prednost je tudi ta, da nam s seboj ni potrebno jemati ključev. Ti so pogosto predmet izgube ali pa nam onemogočajo odklepanje takrat, kadar imamo po nakupovanju polne roke vrečk. Pri Pirnarju smo pomislili na vse to, zato je naša kovinska vhodna vrata mogoče odpreti na zelo enostaven način, brez uporabe ključa.

Aluminijasta vhodna vrata

Mojstri pri Pirnarju vedo, da ni nič nemogoče!

Pri Pirnarju je cilj vedno dosežen, pa če je zanj treba uporabiti vrhunsko tehnologijo ali pa izkušeno mojstrovo roko. Vsaka vrata so unikaten, ročno izpiljen izdelek, popoln od drzne zamisli do brezhibne izdelave. Tako aluminijasta, kot tudi kovinska in masivna vhodna vrata so plod izkušenih rok pravih mojstrov, ki se zavedajo, da je mogoče narediti nekaj, kar še ni naredil nihče poprej. Podprta so z vrhunskimi certifikati in garancijami. Nagrajeni modeli, ročno izdelane mojstrovine in svetovne inovacije pritegnejo najbolj zahtevno oko, saj gre za lepoto v najčistejši obliki, kjer je vse eno. Kdor si želi ohraniti čudovito tradicijo in topli dotik preteklosti ali sodobne elegance z očarljivo romantiko, bo pri Pirnarju brez dvoma našel, kar išče. Vhod je osebni del hiše oziroma pripoved o lastniku in prav zato se splača premisliti, kakšen prvi vtis želimo ustvariti. Sodoben, domačen in tradicionalen stil aluminijastih vhodnih vrat vas že čakajo v naših salonih.

Morda ti bo všeč tudi...